Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El kellene mennem nőgyógyászhoz?

El kellene mennem nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Elkezdtem randizni valakivel a nyáron. Le is feküdtünk többször is. Én szűz voltam, ő már tapasztalt. Nem védekeztünk, terhes nem lettem. Mentem a flowval, most meg itt vagyok, hogy ezek után nekem el kéne mennem nőgyógyászhoz a biztonság kedvéért? Anyámmal nem merem ezt megbeszélni. Egyszerűen félek. Rettegek.
2023. szept. 11. 23:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%

Mindenképpen menj orvoshoz.

Anyukádban miért nem bízol, hogy segít?

De egyedül is el tudsz menni.

2023. szept. 11. 23:57
 2/26 A kérdező kommentje:
Mert azt érzem, hogy csalódna bennem, vagy mélységesen meg lenne botránkozva.
2023. szept. 11. 23:59
 3/26 anonim ***** válasza:
69%
De mitől félsz? Nemi betegségtől?
2023. szept. 12. 00:01
 4/26 A kérdező kommentje:
Igen
2023. szept. 12. 00:02
 5/26 A kérdező kommentje:
Meg attól,hogy anyám elkezdene kritizálni a tetteimért, és nekem esne. Nem ilyen elvek szerint lettem nevelve. Anyám a házasságig várt a szüzessége elvesztésével. Ezt én mindig hülyeségnek tartottam, most mégis van benndm egy ellentmondásos, rossz érzés, hogy szembe mentem az elveivel.
2023. szept. 12. 00:05
 6/26 anonim ***** válasza:
27%
Az első aktus után legkésőbb fél év múlva mindenképpen esedékes az (első) nőgyógyászati vizsgálat
2023. szept. 12. 00:10
 7/26 anonim ***** válasza:
58%
De észrevettél valami elterőt? Huvelyi folyas, viszketes?
2023. szept. 12. 00:12
 8/26 A kérdező kommentje:

De ez hogy működik? Felhívom telefonon őket, hogy szeretnék bejelentkezni egy vizsgálatra, mert megtörtént az első, és adnak egy időpontot?

Folyamatosan figyelem, hogy van-e valami. Rendkívüli változás nincs, csak sokat agyalok ezen, és egy folytonos félelem van bennem.

2023. szept. 12. 00:18
 9/26 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne megbeszélni ezt valakivel, de egyszerűen nem merem felhozni senkinek. :(
2023. szept. 12. 00:19
 10/26 anonim ***** válasza:
62%

Az teljesen mindegy, hogy anyád szűzen ment férjhez. Te meg nem szűzen fogsz férjhez menni. És kész.

7-es nem egészen jót kérdez, bár talán olyan nagyon rosszat sem. A legtöbb nemi betegség eléggé az elején előjön. De van olyan, ami abszolút nem az elején mutatkozik. Olvass utána a fő nemi betegségeknek. Félni meg semmi értelme. Menj el az orvoshoz, vele is beszéld meg, hogy elképzelhető-e, hogy összeszedtél vmit. Lehet, hogy bizonyos teszteket (szűréseket) meg fog csináltatni.

Amúgy nem is baj, ha elmész, mert mostantól citológiai vizsgálatra is kell járnod majd.

2023. szept. 12. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!