A duci/dagadt nőknek mik az előnyei ?
Figyelt kérdés
Főleg az ilyen hasban nagyobbakra gondolok mert kiváncsi vagyok hogy egy lány milyen más tulajdonságai vannak a nagyobb súlya miatt2023. szept. 5. 20:38
1/25 anonim válasza:
Ha például leestek egy letrarol, és ő van alul, akkor nem fog annyira fájni neked.
4/25 anonim válasza:
Bárhol tudsz rajtuk p.nát hajtogatni...
De ha a személyes véleményem kérdezed, lelkesebbek az ágyban, és tapasztalataim szerint nagyobb eséllyel vannak benne perverzebb dolgokban, BDSM, anál stb.
5/25 anonim válasza:
#4 semmi köze a perverz hajlamnak a testalkathoz. Max megfelelési kényszerből lesznek benne nagyobb arányban, de azt ő nem fogja élvezni.
Duci csajok előnyei, hát nem sok van sztem a vékonyakkal szemben. Mondjuk a nagyobb mell, nagyobb fenék, ha valaki erre gerjed. A csak hasban nagyobb csajoknak nem tudom van e különösebb előnye.
6/25 anonim válasza:
Annyi az előnye, hogy mivel kevés pasinak kell, nem fog megcsalni.
Egyébként esztétikailag is hátrányos és rettentő egészségtelen is.
7/25 anonim válasza:
Bárhol tudsz rájuk pinát hajtogatni. (vicc)
8/25 anonim válasza:
Ha szereted őket,akkor csak előnyeik vannak.Puha,bársonyos a testük.Odaadóak,többnyire kedvesek.Én imádom a nagyon nagy méretű nőket.
9/25 anonim válasza:
Vastagabb kábelt tud fektetni.
10/25 anonim válasza:
Zsíros a bőrük, nem kell hozzá masszázsolaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!