Ha menstruáció miatt maradok otthon azt leigazolja az orvos?
"Ki nem szrja le, hogy nőként, férfiként, vagy hermafroditaként írtad amit írtál?!"
Lol. Tudod, nőként pontosan jól tudom, hogy milyen menstruálni, úgyhogy a véleményem teljesen releváns. Továbbra is úgy gondolom, hogy a menstruáció csak egy kifogás, azt pedig felháborítónak tartom, hogy egyesek "fájdalomra" hivatkozva nem járnak iskolába, meg dolgozni, de azért a bulizásra, meg a pasizásra megvan az eszük olyankor is.
Amelyik nő ezt csinálja, az nem várhatja el, hogy egyenlőnek tekintsék a többi nővel és a férfiakkal, ugyanis a jogokhoz kötelességek is tartoznak.
Részemről ennyi, ugyanis engem nem hatnak meg senkinek az ok nélküli kifogásai.
Te engem ne nyugtatgass, főleg nem a 18-as a 20-as és a 22-es kommented után. Jó lenne, hogyha tükörbe néznél és meggondolnád, hogy miket kommentelsz. Ráadásul ezzel akárhogy is vesszük, az édesanyádat is leminősíted, aki 9 hónapig a szíve alatt hordott, és aki 18 éves korodig (vagy esetleg tovább) nevelt, törődött veled.
Tökmindegy, kivizsgáltatom magam. De ha nem tudok vele mit csinálni nem tudok.
Valamint
13-as te nem menstruálsz hiszen férfi vagy. Milyen menstruációs szabadságot akarsz?
18-a kérdés nem pedig nem a feminizmusról és q nők fizetéséről szólt. Menjetek máshová vitatkozni.
25-elég pick me hozzáállás;D
Vagy egy troll kisfiú vagy vagy nem tudom. Akiknek pedig TÉNYLEG fáj, az nem megy bulizni. Nekem pedig tényleg fáj, így amint megcsináltam a kötelességeimet, fekszem le pihenni.
Úgy látom nem éltél még át ilyen fájdalmat. Ahogy korábban írtam amíg nem éred el azt hogy annyira fájjon hogy mocxanni se bírsz,addig ezt nem fogod tudni megérteni és még se próbáld.
Viszont fogadd el hogy ez nem csak egy pici hiszti,ez tényleg fáj. Ne húzz le más nőket emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!