Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha menstruáció miatt maradok...

Ha menstruáció miatt maradok otthon azt leigazolja az orvos?

Figyelt kérdés
Iskolából lehet hiányozni menstruációs görcsök miatt?

2023. szept. 5. 19:18
1 2 3
 11/25 qborka ***** válasza:
55%
Nekem normális munkahelyem van,szó nélkül el tudtam jönni, amikor elöntött a vér. Felettesem tudta,hogy ez a problémám,így nem volt gond. Angol cég,Budapesten.
2023. szept. 6. 08:38
 12/25 anonim ***** válasza:
42%
10-es: sok nőnek kis kellemetlenséget, vagy szinte semmilyen tünetet nem okoz, sok nőnek közepesen kellemetlen napokat okoz, puffadással, fájdalommal, görcsökkel, általános rossz közérzettel, amit persze túl lehet élni, bár nyilván egyszerűbb egy irodában mint mondjuk 10 órát állni/mászkálni eladóként, vagy fizikai munkát végezni közben, és van, aki magzatpózban, fájdalomcsillapítókkal, hányingerrel tud csak létezni ilyenkor (a legtöbb esetben ha az orvosok nemcsak legyintenének, hogy ki kell bírni, akkor ki lehetne vizsgálni az okát, orvosolni, de van olyan is, akinek sajnos ez jutott a génlottón). Én szerencsés vagyok, az első 2 nap is csak közepesen szar, de még nekem is jobban esik olyankor a kanapén home office-olni, mint utazni, és 8 órát ücsörögni az asztalnál. De ettől még elhiszem, hogy más nem viseli ilyen könnyen. Te szégyelld magad, hogy ennyi empátia nincs benned, hogy attól mert te jól viseled, nem mindenki ilyen szerencsés (igen, van, aki ezzel visszaél, de attól még nem kéne általánosítani).
2023. szept. 6. 14:31
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Hol maradna az egyenlőség ha csak a nők kapnának menstruációs szabadnapot?
2023. szept. 6. 14:33
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
13.: Ott a pont. Normális munkahelyeken szerencsére soha nem fognak olyan diszkriminatív baromságokat bevezetni, mint a menstruációs szabadság.
2023. szept. 6. 14:53
 15/25 anonim ***** válasza:
44%

"A menstruáció viszont csak egy kifogás. Igen, nőként írtam ezt."

Ki nem szrja le, hogy nőként, férfiként, vagy hermafroditaként írtad amit írtál?!

Akinek komoly fájdalmai vannak az természetes módon képes bódulttá, bambává válni, és egyrészt így nincs értelme "oktatáson" részt vennie, másrészt a mai közlekedési viszonyok mellett eléggé balesetveszélyes is!

Gondolom téged sem vígasztalna, ha a lányod emiatt szédülne be a villamos vagy a metró alá!

2023. szept. 6. 15:18
 16/25 anonim ***** válasza:
33%

"Hol maradna az egyenlőség ha csak a nők kapnának menstruációs szabadnapot?"

Te milyen egyenlőségről beszélsz?

Talán tudsz szülni?

Vagy hermafrodita vagy aztán önmagadat csinálod meg, szoptatod és neveled fel?

2023. szept. 6. 15:21
 17/25 anonim ***** válasza:
31%

Milyen egyenlőség?

Mi van a lábad között?!?

Mindkét szülődnek ugyanaz meg neked is?

Ha már idéznem is kell, az "

Anya Nő az Apa férfi"

Szerinted ezek egyenlőek?

Ha igen akkor minek a külön öltöző, meg a külön wc?

2023. szept. 6. 15:22
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
Pont erről beszélek, szóval ne rinyáljon senki higy a nők kevesebb fizetést kapnak, annyit kapnak amennyit érnek.
2023. szept. 6. 15:38
 19/25 anonim ***** válasza:
48%

Akkor viszont ne minősítsd le a nőket. Annál nagyobb felelősség nincs, mint a gyereknevelés. Ez viszont a nőknél a terhesség legelejétől megvan. Ameddig erről nincs és vélhetően sosem lesz személyes még egyszer SZEMÉLYES tapasztalatod, addig szerintem az ilyen kérdéshez ne szólj hozzá.

Egy több gyermekes édesanya

2023. szept. 6. 16:31
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
Imádom mikor emberek, akik semmit nem értek el az életükben, eredményként élik meg hogy teherbe ejtették őket:D
2023. szept. 6. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.