Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lent írom pontosan, mit tegyek?

Lent írom pontosan, mit tegyek?

Figyelt kérdés
egy honapja jott meg el is mondtam anyanak adott is beteteket meg minden, de ugye azt a csomagot el is hasznaltam es azota vartam hogy felhozza hogy vegyunk de nem… es most ra egy honapra megint megjott de olyan cikinek ereztem eloszor is elmondani majd ugy orultem hogy elmondtam de most nem akarom megint…

2023. szept. 2. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen tok elvárható dolog hogy anyád fejben tartsa a cikusodat ez természetes dolog nem ciki menj oda szólj neki és kész sokkal cikibb ha mindened csupa vér
2023. szept. 2. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Sajnalom, hogy ugymond Europaban ilyen sotet anyad van. Vagy kerj penzt, vagy betetet. Ez onmagan tulmutato. Nagyon sajnalom.
2023. szept. 2. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Anyukád már nem menstruál, ő nem vesz magának? Szóljál neki és beszéld meg vele, hogyan legyen ez, hiszen kb. minden hónapban fogsz mensturálni, kell legyen otthon betét, főleg mert eleinte nem is mindig jön meg pontosan fiatalon. Anyám nem volt a modernség szobra, de amikor menstruáltam szó nélkül mindig vett egy csomag betétet ha látta, hogy fogytán van (ő vattát használt) vagy kérdeze, amikor mentünk vásárolni vagy írta a listát, hogy kell-e.
2023. szept. 3. 01:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs, de NEKI miért kellene ismernie a te ciklusodat, ha nem mondod, megjött.

És ez nem sötétség, pl. nekem sincsen itthon 3 csomag betétem, csak egy, mert jószerével alig használom (én tamponozok), és nem tárazok be belőle.

Meg azt neked kell kitapasztalnod, milyent szeretsz, és akkor abból venni, mert én pl kizárólag saját márkásat használok, amikor épp szükséges, anya pedig, amíg még menstruált, always-t.

De szégyellősködés helyett beszéld meg vele, vagy írd fel bevásárlólistára :), mert aki pl tampont használ, annak eszébe nincs, hogy betétből is kellene venni azért.

2023. szept. 3. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es: gondolom a fürdőben/wc-ben van a betét, nehogy már egy felnőtt nőnek gondot okozzon venni egy csomagot ha látja, hogy fogyóban van, pláne ha még ő is menstruál vagy automatikusan a havi nagybevásárlásnál. Vagy akkor mondja azt a gyerekének, hogy kislányom szólj, amikor már csak pár darab van, adok pénzt vagy veszek. Főleg, hogy a lány valószínűleg inkább 12 mint 16 éves, legalábbis manapság ez a jellemzőbb az első havi vérzés idejére.
2023. szept. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!