Nemrég kezdtem el fogamzásgátlót szedni, erről ki mit tud? (Több lent)
Figyelt kérdés
Szóval, nemrég, pontosabban 6 napja kezdtem el szedni fogamzásgátlót. Az orvosom szerint a hatás a 10. tabletta után kezdődik. Igazából a kérdésem az lenne, hogy ha már a 10. napon túl vagyok (pár nappal) és ha a barátom belém élvez, akkor abból lehet terhesség? Vagy akkor már teljes a védettség?
Válaszokat előre is köszönöm! És kérlek maradjunk tisztelettudóak egymással!
2023. szept. 2. 16:22
1/4 anonim válasza:
Teljes a védettség, ne aggódj ennyire. Beteggé tehet.
Élvezzétek egymást nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Most már teljes a védettség, nyugi, nem leszel terhes. Csak szedd normálisan, ne felejtsd el. Meg a biztonság kedvéért nézd meg a tájékoztatóban, hogy mikor nem véd teljes körűen. Pl. ha összeszedsz egy hányós-hasmenős vírust, akkor esélyes, hogy nem fog tudni felszívódni és nem lesz hatásos meg ha jól emlékszem az antibiotikum mellett sem és lehet még pár gyógyszer, ami mellett kell kiegészítő védekezés, amíg azokat szeded. Azért jó tisztában lenni ezekkel, biztos ami biztos.
3/4 anonim válasza:
Az legyen a mérvadó amit a betegtájékoztató ír.
4/4 anonim válasza:
Attól függ hogy mikor kezdted el a mensi hanyadik napjan
Ha az elso napjan akkor mar allitolag ved( bar nekem a nogyogyaszom azt mondta hogy akkor is kene vedekezni a kovi levelig)
Ha pedig a mensi 2-5. napjan akkor meg kovi levelig kell vedekezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!