Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől nyálkás a székletem?

Mitől nyálkás a székletem?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy miután "nagyvécézek",utána általában a Wc papír soha nem kakis,hanem nyálkás..ez elég régóta van nekem..nem tudom mitől lehet. Kérlek aki tud,segítsen! Köszi!
2009. jan. 1. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
gyomor-és bélhurutod van.
2009. jan. 1. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg? És az mitől alakul ki? Hogyan kell gyógyítani?
2009. jan. 1. 17:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja,és köszi a gyors választ! :)
2009. jan. 1. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem is volt, és van sajnos.Én már vagy két éve szenvedek tőle, igaz most már enyhébb jellegű.Végigjártam már az orvosi rendelőket stb...helikobakter, bélfertőzés, candida, kron stb...a végén megállapították, hogy irritális bélszindróma, ami pszichés módon alakul ki, .Nekem ehhez nagyon hozzájárult a főiskola.Rengeteget diétáztam, sok pro-biotikumot ettem, természetes kapszulában is lehet kapni, joghurtban is jó de ide kevés,sok folyadék, kevés sertéshús,kevés cukor, mindemn ami irrtálja a bél rendszert.Nagyon jó a körömmvirágtea.Kerüld a fűszereteket, és az alkoholt.És esetleg valami immunerősítő is jó , ha lehet ez is temészetes alapanyagú legyen.
2009. jan. 1. 20:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az alapos választ! Megpróbálok más életmódot fojtatni,de szerinted el kellene mennem orvoshoz? Esetleg egy nagyobb kivizsgálásra?
2009. jan. 2. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!