Miért adnak nekem ennyi kaját ?
Sok sikert mindkettőtöknek!
Próbálj meg olyasmi trükköket beiktatni, amik annyira azért nem fájdalmasak: - amibe cukrot teszel, tegyél bele fele annyit
- cukor helyett inkább mézet vagy akár édesítőt
- ha nassolhatnékod van, ne egyél valami finomságot, hanem igyál valami finomságot (az italokban kevesebb az energia)
- minden evés előtt igyál meg egy pohár vizet (annyival is kevésbé fogod tudni megtömni a pocakod)
- igyál sok vizet
- meg persze zöldségen éljél, stb. :)
Hat, akkor ne hizzal, figyelj oda magadra.
Mar 22 eves vagy, sajat dontesed az, hogy mit csinalsz a testeddel, ezt nem tolhatod at masra.
Ha fogyni akarsz, kaloriat kell szamolni; el kene kezdeni valamicsket sportolni (kezdetben mondjuk a napi hosszu seta se rossz, nem kell azonnal terembe menni vagy kilometereket futni).
Es bizony, akaratero. Nem eszel abbol a kajabol, ami mar nem fer bele a napi keretedbe, kulonben sose fogsz lefogyni.
Nagyon nehez, nekem is az, de en is csinalom. Mar fogytam 15 kilot igy, meg 10 biztosan hatra van. Szultem 2 gyereket 3 ev alatt es nagyon elhanyagoltam magam, igy jutottam el eddig. Meg nyilvan szulokent a brutal alvashiany+ ossze-vissza eves tett ra erre az egeszre a legtobbet. De nem mentegetem magam, nem szabadott volna hagyni, hogy ennyi plusz legyen rajtam.
De muszaj, mert nem csak az szamit, hogy hany kilo vagy, hanem az egeszseged is. A tulsuly pedig bizonyitottan karos az emberi testre, megterheli a szivet, az izuleteket; mindent.
Akkor ne sportolj, en speciel a setat mondtam neked, de nyilvan az se megy konnyen gondolom, mert tulsulyos vagy.
Nekem se ment, kedvem se volt megmozdulni, de amikor mar fogytam 10 kilot (csak a kajaval), akkor kezdtem el sportolni is es mar elvezem.
Fogyni a legnagyobb reszben a kaja miatt fogsz ugyis. Ha zabalsz, de mellette sportolsz; ugyanugy nem er semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!