Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van folyton húgyuti...

Miért van folyton húgyuti fertőzésem? (Leukocyta vizeletben)

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban (mióta az eszemet tudom), 2-3 havonta vért pisiltem. Az utolsó ilyen alkalom 17 éves koromban volt.

Azóta MINDENT megteszek, hogy elkerüljem;

-nyilvános mosdóba nem járok, hanem hazamegyek. (Emiatt nem is utazok, ha muszáj, vettem kiegészítőt, hogy még a wc-hez sem érjek, amit nyilván folyamatosan takarítok.)

-külön törlök elől és hátul.

-amíg éltem szexuális életet, előtte és utána is rögtön elmentem mosdóba majd le is zuhanyoztam, de már 1 éve teljesen fel is hagytam ezzel.

-(főleg nyáron az izzadás miatt) napi akár többször is cserélek fehérneműt, ha úgy érzem, nem elég tiszta/száraz, vagy voltam valamerre.

-szedek tőzegáfonya tablettát.

-sokan iszom.

-nem tartom vissza.

És minden más, amit mindenki mondogat. Pár havonta mégis visszatér a diszkomfort érzést, megcsinálom a tesztet, megyek a dokihoz, és ugyan az a probléma. Megemelkedett fehérvérsejt szám.

2023. aug. 20. 21:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 Az elmúlt 5 hónapban 1.200.000 forintot költöttem egészségügyi bajokra illetve magán ellátásra. Emellett az autóm elromlott, az is volt 300.000, és még mindig nem az igazi. Ha valaki, én költök az egészségemre, de sajnos van alja a pénztárcámnak, amit sajnos az elmúlt fél-1 évben sikerült elérnem. Sajnos ez egy ilyen időszak, ez csak egy maradandó problémám, amire gondoltam ràkérdezek itt is. De törlöm a kérdést, és nem nézem többet a válaszokat.
2023. aug. 24. 21:23
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Persze, sértődj meg. Nem jöttél még rá hogy VELED van a baj? A fejedben? Aki ennyit elkölt orvosra, nem igaz hogy nem gyógyul meg. Kérdést törölni meg nem tudsz. Egy pszichiátert keress, és kezdj el önismeretet tanulni
2023. aug. 25. 06:16
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Nekem volt egy szakmai kérdésem, a vizelettenyésztés és a P vércsoport. Nem elég költeni, logikusan kell a gondokat megkeresni. Megtörtént?
2023. aug. 25. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
A hozzáállásod miatt vagy még ebbe az ördögkerékbe. Írtam hogy menj húgyhólyagtükrözésre. Nem fáj, nem ártalmas, 10 perc az egész. Te kötöd az ebet a karóhoz. Anélkül a vizsgálat nélkül nem fogsz tudni egyről a kettőre lépni.
2023. aug. 25. 12:21
 15/16 anonim ***** válasza:
34%
Undorító a stílus, ahogy itt néhányan válaszoltatok. (Tisztelet a kivételnek.) Tényleg kár ide kérdést kiírni...
2023. aug. 30. 23:32
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Miért is? Próbáltak segíteni a kérdezőnek, mindenre valami negatív volt a válasza. Ilyen emberen nem lehet segíteni.
2023. aug. 31. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!