Vizeletben jelentkező menstruáció darabok ,vérzés nélkül?
Figyelt kérdés
Sajnos,hormonprobléméim vannak,ahogy néhány évvel ezelőtt is.
Alacsony a progeszteron szintem,amire kaptam 2hónapja gyógyszert.
Nagyon itt lenne az ideje a mensesnek,de csak naponta egyszer-egyszer pisilés után a ec-ben látszik vérdarabka,cérnaszál szerűen.
4napjs érzékelem ezt,naponta-1-2x.
Járt már más is így?Betétben nem látszik semmi.
Nőgyógyászati vizsgálaton voltam két hónapja, semmilyen szervi probléma nincsen...
2021. márc. 30. 13:10
1/9 anonim válasza:
Akkor inkább a vizeletet véres, nem? Urológia....
2/9 A kérdező kommentje:
Nem,nem a vizelet véres.
2021. márc. 30. 13:22
3/9 anonim válasza:
Akkor nem a vizeletben van, te is tudod, csak vizeles kozben lokodik le.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem is írtam,hogy a vizeletben van..Pisilés után a wc-ben látszik igen..Nyilván a gravitáció+nyomás..Ezért érdeklődtem,hogy más is járt e már így,segített e valami
2021. márc. 30. 15:07
5/9 anonim válasza:
Majd elmulik. Most epp sok antibiotikumtol van ilyenem.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!Sajnos,nekem hormonproblémáim vannak,de hormongyógyszer kivételével-Norcolut-nem igazán tudnak segíteni..A gyógyszer egy ciklusra rendbe teszi,aztán kezdődik előről...Eredetileg hosszaú,több hetes vérzéseim voltak,alacsony progeszteron miatt..Most pedig ez..Számtalan orvosnál jártam,uh-n minden rendben,alap vérképem jó,csak nem igazán termelődik progeszteronom..32 éves vagyok,egyébként egészséges..
2021. márc. 30. 19:20
7/9 anonim válasza:
Lepontozhatsz.
Azt hittem csak, hogy egyertelmu, hogy hormoningadozasra gondoltam ezzel, es neked valami hormonális okbol van. Ebbol.
8/9 anonim válasza:
Ha a vérzés a hüvelyedből jönne akkor azt minimum a wc-papíron látnád, ha a betéten nem is. Szerintem is a vizeletedben van vér.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem a vizeletben van ez 100%,hüvelyi vérzés...
2021. márc. 31. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!