Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha a szülés utáni...

Normális, ha a szülés utáni vérzés a 3. nap nagyon kevés és máris barna?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy császár után enyhébb a vérzés, de nekem az 1. Szülésem császáros volt, a mostani pedig természetes, ráadásul vákuumos, repedtem, varrtak.

Mégis az 1. Után 5 hétig véreztem nem is gyengén, most pedig már alig-alig jön valami.

Nem fáj, nem bűzös szerencsére.

A kórházban azt mondták a színváltozásra, hogy nincs gond, csak folyamatosan jöjjön valami… de nekem ez akkor is érdekes, mert nem hiszem, hogy 1 hétnél tovább fog tartani az egész. Vagy túlaggódom? Valakinek van ilyen tapasztalata?

Hétfőn tudok csak beszélni a nőgyógyászommal.

2023. aug. 19. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Túlgondolod, semmit nem jelent, tisztulhatsz akár 8 hétig is, akár pár nap szünet is lehet.
2023. aug. 19. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyi betéttel mentem haza, még pár napig azt tettem be, aztán csak tisztaságit. 1,5 hét alatt letudtam az egészet
2023. aug. 19. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. aug. 19. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!