Mit lehet tenni ?
Sziasztok, szedtem fogamzásgátló tablettát hogy késleltessem a menstruaciómat de azóta 2 hetente és hamarabb is megjön
8 napot tart majd 4 nap szünet és újra 8 nap és megjon
Tudom felborult a hormonrendszer és hónap végén megyek nőgyógyászhoz, de valamit addig nem tehetek ? Pénteken megyünk nyaralni pár napra , de ma újra megjött ... valamivel esetleg lelehet rövidíteni?
Semmit se lehet tenni. Egyáltalán nem biztos, hogy az a gond, amit gondolsz. Majd az orvosnál kiderül. 2 hét van már csak hónap végéig.
Péntekig meg még elmúlhat, enyhülhet és használhatsz tampont.
Nem. Vagyis igen. El kellene fogadni, hogy nőnek születtél, kb. 26-30 naponta megjön, ki lehet nagyjából számolni és nem akkorra időzíteni az olyan programokat, amikor létfontosságú, hogy ne jöjjön meg.
Őszintén, megérte ez most neked? Tönkrevágni a szervezeted? Meg mindenféle hókuszpókuszokkal megkerülni a természetet?
Jövőre próbálj időben gondolkozni és tervezni.
Komolyan... miért kell állandóan ezzel kombinálni. Előrehozni, eltolni, lerövidíteni... Hagyd a francba úgy, ahogy van...
Max meglesz, mikor nyaraltok... Komolyan, mintha soha az életedben többet nem mennél nyaralni... Kicsit visszább fogod magad és ennyi...
Kicsit nőjünk már fel!
A fogamzásgátló tablettától egyáltalán nem menstruálsz, hanem megvonásos vérzésed van. Nyugodtan lehetne folyamatosan is szedni, csak azt "természetellenesnek" érzik a nők.
Megzavarodni akkor zavarodik meg a szervezeted, ha össze-vissza szeded a tablettát (főleg, ha olyant szedsz, aminél változik a hormonösszetétel a levélben). Attól, hogy csak kihagyod a szünetet és hamarabb elkezded szedni a következő levelet végig, nem lesz bajod.
#3 elengedni magam , bocsánat
A telefonom javítja magát
Őszintén, ha magadba nézel, és tényleg van gyereked... Ha a saját magad egészségével, természetes folyamataiddal is ilyen lesz@rom módon működsz, akkor mégis mit fogsz átadni a gyerekeknek?
Fogamzásgátló, spirál, meg szoptatás. Ha már a spirál bezavar, mit gondoltál a fogamzásgátló csak szopogatós cukor? Hogy engedhette egyáltalán ezt az orvos? Hosszú lesz rendbe tenni. Nagyon gyerek vagy még a gondolkodásod alapján. Van egy menstruáció nevű természetes folyamat, és te óvodás szinten hisztizel rajta, hogy neked az nem kell, az most nem jó, legyen máskor.
#8 a spirál semmit nem zavart be , nem volt semmilyen mellékhatása még csak nem is lett erősebb a menstruációm, 4 hónapos volt a kislányom mikor megjött és azóta rendszeres volt még a spirál után is , csak a fogamzásgátló tabletta borította fel, és képzeld el h tudom milyen a folyamat, nem óvodás szintén vagyok, nem tudod hogy milyen iskolát végeztem hogy tudjam hogy működik, vagy mit szabad vagy mit nem szoptatás alatt ... orvos ajánlotta a fogamzásgátlót amelyiket szabad szedni szoptatás alatt, még a spirál előtt ... viszont nem vagyok kíváncsi az ilyen emberek beszólásaira akik soha életükbe nem követték el semmit , akik az emberiség példa mutató minta képei .. további szép estét
Az orvosommal pedig beszéltem telefonon, és ez
Mivel csak a kommentekből derül ki, hogy nemrég szültél, én azt mondanám, hogy valószínűleg amiatt is és a tabletta miatt is felborult nagyon a rendszer. Nem kioktatni akarlak, de ez tényleg nem játék, a hormonális rendszereden múlik szinte minden, az anyagcserédtől elkezdve a termékenységig. Gondolom szeretted volna élvezni a nyaralásotokat, de hidd el, ennyit tényleg nem ér!
A doki valószínűleg egy noretiszteron kúrát fog csináltatni, ciklushelyreállítás címen.
Előtte én még ajánlom kipróbálni a barátcserjét, azzal bajt nem csinálsz, de ha szerencséd van, természetes úton rendbeteszed a ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!