Lányok/Nők! Nektek mikor kezdett el nőni a melletek? Nekem valamiért nem akar/nem tud?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy mikor fog jobban nőni a mellem? Jelenleg a 10.osztályt fogom kezdeni és egy kicsit aggaszt a mellem mérete. A többi lány oszt.társamnak már ilyen B vagy esetleg C-s mellméretük van,én meg itt vagyok egy A75-ös mérettel.Gyakran kicsit rosszúl érzem magam miatta. Lehet hogy esetleg azért van mert evészavarom van? (ezt nem én találtam ki szakember mondta). Mert ugye a mell valamilyen szinten zsírból épül fel még ugye a felmenők genetikájából adódik. A nagymamáimnak nagy melleik voltak de anyukámnak B kosaras van. Szeretném hogy nekem is legalább B kosaras lenne mivel elég hülyén érzem magam hogy ennyire kicsik:/. Azt is olvastam hogy 17-18 éves korban alakúl ki a mell mérete. Aggódom hogy továbbra is ilyen kicsik lesznek. Általánosban néha piszkáltak miatta hogy "parizercsöcsű" vagyok amit nagyon a szívemre vettem. De olvastam azt is hogy ez függ a testsúlytól, magasságtól illetve a kortól. A magasságom 161cm a súlyom 51kg ennek ellenére aránytalannak érzem a melleimet a testemhez képest:(. Leszögezném hogy nem hordok push-up melltartókat mivel nem szeretem, csak vékony szivacsosokat hordok. Szerintetek ez idővel javulhat? Az értelmes és normális válaszokat előre is megköszönöm. (ha valamit elírtam utólag is bocsánat)2023. aug. 13. 20:22
11/12 anonim válasza:
Igen ez kicsi, de formára szép.
12/12 anonim válasza:
Véleményem szerint inkább legyen pici, de természetes, mint mű. Hidd el lesz akinek így leszel tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!