Mit tegyek, hogy menstruáljak? Elmultam már 12 éves minden jele már megvan régota legalább 2 éve ha nem több de meg jönni nem akar valamiért ki mit ajánl mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 16:44
1/8 anonim válasza:
Forever propolis - tablettát szoktam szedni, nélküle nem menstruálok. Budapesten van üzletük a Hegedűs Gy. utcában.
2/8 anonim válasza:
ne akard erőltetni. előbb utóbb úgyis megjön, legkésőbb 16 éves korodban. fogsz még eleget szívni miatta.
3/8 anonim válasza:
Nem kell siettetni. Mindenki más ütemben fejlődik. Úgy is akkor fog megjönni, ha a petefészkedben megérik az első petesejt, megtörténik a tüszőrepedés és ezt követően 2 hét múlva megjön az első menstruációd. Ezt nem lehet siettetni és nem is érdemes, többet ártanál vele mint használnál, mert ezt csak hormonnal lehet siettetni, azt meg csak nőgyógyász írhatná fel.
16 éves korig kell megjönnie, még 4 teljes éved van rá. Ne izgulj, nem verseny ez.
4/8 anonim válasza:
16 éves korodig ne aggódj,ha addig nem jön meg,akkor kell orvoshoz fordulni.Nem kell siettetni.
6/8 anonim válasza:
Én márciusban töltöm a 15-öt, és 1 hónapja volt meg először... Szóval nem kell ettől megijedned, nem verseny ez, hogy siettetni keljen!
Inkább élvezd ki azt az időd, amíg nem szívsz miatta!
7/8 anonim válasza:
örülj neki addig is egy gonddal kevesebb. Még bőven van időd. Gondolj ele mennyiszer rosszkor j9n meg és bezavar jó kis programokba, Minek sietteted? nem olyan jó buli egyáltalán és nem attól leszel nagyobb hogy meg van-e vagy sem.
8/8 anonim válasza:
Nem tudsz semmit tenni és nem is kell, mert 16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz. Ha addig sem jön meg, akkor kell orvoshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!