Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt mar valaki hasonlo...

Volt mar valaki hasonlo helyzetben? Alhasi fajdalomrol van szo.

Figyelt kérdés
Anyum egeszsegugyis megse tudott ertheto okot mondani es a neten sem talaltam.. ma hirtelen belem nyilalo alhasi fajdalmat kezdtem erezni, minden ok nelkul es azota nem mulik meg gyogyszerrel se. Nincs semmilyen menstruacios problemam (gorcsom, vagy kozepido) 20 eves lany vagyok tehat a climax vagy mas sem johet szoba. Nem faztam fel, nincsenek vizeleti problemaim sem, valamint a mehemmel sem hiszem hogy gond lenne, semmi kulonosebb dolog nem tortent velem mostanaban. Mutetem is mar vagy 10 eve volt utoljara a hasi tajekon.

2023. aug. 13. 15:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem mindenki tud olyan gyorsan felszaladni dokihoz es irtam h ma nyaralni indulunk az orszag masik vegere, pont van idom meg oda is eljarni.. hazi megoldasokat vartam vagy tippet hogy mi bajom, de alljon nekem mindenki
2023. aug. 14. 13:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Jobban vagy azóta? Lehet a vakbeled helye fáj az idovalzotasra! Mert engem is műtöttek,de nekem is szokott fájni,vagy lehet megemelted magad! Nem tudjuk sajnos mi lehet a baj,de remélem jobb egy kicsit a helyzet!
2023. aug. 14. 13:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Hat tekitve h 10 eve tortent ketlem hogy azzal kapcsolatos lenne, sok gyogyszert szedtem ra es este is probaltam jobb pozban aludni, most mar csak neha nyilal bele de van hogy meg kell allnom pihenni. Koszonom a valaszokat! :)
2023. aug. 14. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!