Volt mar valaki hasonlo helyzetben? Alhasi fajdalomrol van szo.
Figyelt kérdés
Anyum egeszsegugyis megse tudott ertheto okot mondani es a neten sem talaltam.. ma hirtelen belem nyilalo alhasi fajdalmat kezdtem erezni, minden ok nelkul es azota nem mulik meg gyogyszerrel se. Nincs semmilyen menstruacios problemam (gorcsom, vagy kozepido) 20 eves lany vagyok tehat a climax vagy mas sem johet szoba. Nem faztam fel, nincsenek vizeleti problemaim sem, valamint a mehemmel sem hiszem hogy gond lenne, semmi kulonosebb dolog nem tortent velem mostanaban. Mutetem is mar vagy 10 eve volt utoljara a hasi tajekon.2023. aug. 13. 15:44
1/13 anonim válasza:
Erre "találták ki" a hétvégi ügyeletet!
3/13 A kérdező kommentje:
2# arra mutottek 10 eve
2023. aug. 13. 17:16
4/13 A kérdező kommentje:
1# igen szerintem is csak ugy sorra kerulnek, a nogyogyaszra meg honapokig nem kapnek idopontot.. holnap utaznank el nyaralni, annyi bajom van csak hogy ekkor jott ki ez a szar
2023. aug. 13. 17:16
5/13 anonim válasza:
Bocs, de ha nem akarsz semmit tenni, akkor minek a kérdés????
Az ügyeleten mindenkit sorra vesznek, legfeljebb egy-két órát kell várni.
6/13 A kérdező kommentje:
vasárnap? hát nem vagyok benne biztos az egri kórház szarik mindenbe bele, egyébként meg egésznap egy helybe kell lennem vagy fekve vagy összegörnyedve, amint felállok belenyilal. ha szarnék bele nem kérdezgetnék összevissza mindenkit és nem venném be annyi gyógyszert amennyit találok. egyébként olyan választ vártam hogy hátha valakivel is megesett volna és tudna valami gyors megoldást, esetleg házilag
2023. aug. 13. 18:41
7/13 anonim válasza:
AZ ügyelet vasárnapra, hétvégére, illetve éjszakára van kitalálva, amikor nincs más rendelés.
8/13 anonim válasza:
Ha netán vakbélgyulladásod van - ami a tüneteid alapján igencsak lehetséges -, akkor a gyógyszerek beszedése meg várni a csodára az, aminek az eredménye adott esetben perforáció és életveszély lehet.
9/13 A kérdező kommentje:
nem vakbél írtam már azt kiszedték xd és az nem nőhet vissza megint
2023. aug. 13. 20:20
10/13 anonim válasza:
Akkor szenvedj, el ne menj orvoshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!