Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sos??? Mensi? Hamarabb hogy...

Sos??? Mensi? Hamarabb hogy múljon el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hogyan múljon el hamarabb a mensi? Szerda este jött meg, és legkésőbb hétfőn el kellene hogy múljon FONTOS!!!! Hogy múljon el hamarabb?? Légyszi normális válaszokat!
2023. aug. 12. 13:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Te nem vagy normalis.
2023. aug. 12. 13:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. aug. 12. 13:20
 3/16 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy ha citromlét iszok hamarabb elmúlik
2023. aug. 12. 13:21
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem múlik el hamarabb, egyébként is létezik tampon.
2023. aug. 12. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
ez nem egy betegség ami elmúlik, hanem egy biológiai folyamat ami lezajlik. Bér gyanítom fogalmad sincs róla, hogy mi történik ilyenkor a testedben.
2023. aug. 12. 13:37
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem sokat tudsz tenni. Hormonok (ösztrogén és progeszteron) egyensúlya szabályozza, ez akarattal nem megy. Hormonokkal be lehet avatkozni, de egyrészt nem jutsz hozzá, másrészt több bajt csinálhatsz, mint jót. Olvass utána, miből áll a menstruációs ciklus. Addig tájékozódj, míg meg nem érted. Egész életedben ebből a tudásból fogsz élni nőként. Kár, hogy az iskola ezt sem tanítja meg, mint sok más életszükségre való dolgot.
2023. aug. 12. 13:40
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Amúgy még nem tudom annyira ezt a dolgot azért hittem el. ( nem rég jött meg még csak párszor volt amúgy 16 vagyok)
2023. aug. 12. 13:57
 8/16 A kérdező kommentje:
És nem használok tampont mert nem jó nekem:/
2023. aug. 12. 13:58
 9/16 qborka ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem,miért kellett a 400000. kérdest kiírni itt,amikor már többször meg lett válaszolva..
2023. aug. 12. 14:04
 10/16 anonim ***** válasza:
19%
A magas mennyiségű C vitamint arra szokták szedni, hogy hamarabb elkezdődjön a menstruáció. Ez elmélet ténylegesen működik, mert megnöveli az ösztrogén és a progeszteron szintjén a testben. Ezt két barátnőmnak is javasolta már orvos. Nem tudom, hogy ennek milyen hatása van, ha a menstruáció közben kezded el szedni mondjuk. Meg aztán biztos nem csodaszer, ez mégiscsak szimpla C vitamin.
2023. aug. 12. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!