Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez most húgyúti fertőzés...

Ez most húgyúti fertőzés lehet vagy hüvelyi?

Figyelt kérdés
Hónapok óta néha gyengébben néha erősebben jön elő hogy pisilés után csíp és viszket utána és pár perc múlva elmúlik. Kaptam már monuralt szedek minden nap tőzegáfonyát emiatt. Viszont nemrég volt egy hüvelyi fertőzésem is arra is kaptam mindenfélét szóval elvileg annak se szabadna lennie.
2023. aug. 4. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelygomba miatt is tud csípni pisiléskor. Nem vagy odalent piros? Nincs fehér/túrós-sűrű folyásod?
2023. aug. 4. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:
A húgyúti fertőzés nem pisilés után, hanem pisilés közben csíp. Ez vmi hüvelyi fertőzés lesz. Ha a korábbi kezelés után nem használtál hüvelyflóra-helyreállítót, attól is lehetnek ilyen tüneteid.
2023. aug. 4. 23:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs semmi furcsa folyásom nem is piros. Canestennel kenegetem hátha. Nem kaptam semmi hüvelyflóra helyreállítót.
2023. aug. 5. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg ez a probléma, vegyél, használd és el fog múlni.
2023. aug. 7. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!