Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs kehely és a...

Menstruációs kehely és a munkahely? És a pisilés???

Figyelt kérdés

1. Jó lenne ilyet használni munkahelyen is, de nekem nem bír ki 11 órát se. Nincs egy szem mosdókagylós wc sem sehol. Az a gondom, hogy mire kibányászom addigra szó szerint csuklóig olyan vagyok! Egy kézzel nem megy. Mindent is össze lehet így kenni. Mit tehetnék hogy legalább az egyik kezem tiszta maradjon?

(Vihetnek be nedves törlőkendőt, de akkor meg már nem környezet barát).

2. Másnak is nehezebb akkor pisilni mikor bent van? Nekem van mikor ki kell vennem még a kicsit is, hogy pisilés menjen.

Köszönöm előre is a válaszokat!

34/N

2023. aug. 2. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell menstruáció alatt próbálgatni. Anélkül is gyakorolhatsz mikor időd engedi. Egyébként facen van egy tök jó intimkelyhes csoport, ajánlom figyelmedbe. Nagyon sok tanácsot és beszélgetést találsz a témával kapcsolatban és olyanok vannak ott, akik évek óta használják. Eredeti intimkehegy és mosibetét a nevük. 😊 Én is benne vagyok és sokkal többet tudnak mint a weboldalak együttvéve.. bárkit szívesen látnak
2023. aug. 7. 08:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon erős a vérzésem, szóval úgy használom, hogy mellé éjszakai betétet teszek be. Még így is sokkal jobb, mint tampont cserélgetni, mert abból a legerősebb sem bírja ki nekem délig az erősebb napokon. A kehely sokszor majdnem egész nap bírja, a sokadik napon mindig, az erősebb napon azért kell hozzá a betét is. Sosem cserélem nyilvános helyen, csak otthon a zuhanyzóban, mert nekem is véres lesz minden olyankor, pedig már évek óta használom és van rutinom. Elvileg árulnak olyat is, amiből nem tud a vér kijönni, csak ha kifordítod, lehet azt érdemes lenne kipróbálni. Nekem még nincs, nekem Merula XL van+Lalicup. A Merulát használom általában, a másik nem vált be annyira.
2023. aug. 20. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!