Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes vagyok?... 2 hónapja...

Terhes vagyok?... 2 hónapja voltam együtt valakivel kiszakadt a gumi és mostanában elég sokszor fáj és feszít a hasam a méhem körül, a formája is másabb..

Figyelt kérdés

Bár csináltam teszteket,de nem bízom bennük teljesen , az összes negatív lett ,de olyan furcsa érzésem van .. Lehetséges, hogy terhes vagyok én úgy érzem.

Meg is jött már azóta, de rövidebb ideig tartott ..

#teherbeesés #alhasi fájdalom #Későn kiderített
2023. júl. 30. 22:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Úgyhogy minden nap ezen stresszelek és egyre jobban félek, de nem tudok mit tenni..a magándoki meg elég drága 😓
2023. aug. 4. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Menj el orvoshoz , írok egy rossz dolgot ismerös úgyanígy volt mint te , nem megy mert fél , de azért mégjobban parázik attól hogy baja van és igen sajnos 6hónap alatt elvitte a rák..vegyél erőt magadon
2023. aug. 8. 09:19
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

"viszont nőgyógyászhoz másfél -2 hét mire kapok időpontot, addigra meg kitudja megjön e ..ezért nem tudok oda menni ,mert fogalmam sincs mi lesz és nagyon félek.."

Ennél nagyobb butaságot rég hallottam.

2023. aug. 8. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát te ritka hülye vagy... Az utolsó válaszod is alátámasztja.
2023. aug. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!