Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha leszopom a barátom, és...

Ha leszopom a barátom, és utána begyullad a torkom, ez lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Remélem jó helyre írom ki a kérdésem.

A barátom az első barátom, így nem sok tapasztalattal rendelkezem, viszont kb 5 hete , mikor először leszoptam, utána egy pár napra tüszős mandulagyulladásom lett, aztán helyrejöttem. Azóta nem csináltam neki (ugye beteg voltam, utána nem volt úgy rá alkalmunk), most egy 2 napja viszont igen, és most megint fehér foltos a mandulám, és fáj is.

Rendesen tisztálkodunk, így nem értem, lehet csak véletlen egybeesés, de elgondolkodtam rajta, hogy ez lehetséges lenne?

Előre is köszönöm a segítő válaszokat.

22/L

2023. júl. 23. 10:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%

19-es: nem kell mélytorkozni egy gonorrheás torokgyulladáshoz. Ha a szájba kerül a kórokozó, az már elég.

A fül-orr-gégésztől érdemes kérni egy tenyésztést és megemlíteni, hogy erre gyanakszol. Nem fog kinevetni, tudnia kell, hogy ez egy valós esély.

A lényeg, hogy majd kapsz gyógyszert és meggyógyulsz. Időnként meg érdemes STD-tesztet csináltatni mindenkinek, mert sok lappangó, alattomos kórság van és nemcsak a sok partnerrel rendelkezők kaphatják el. Egy partner is elég hozzá.

2023. júl. 23. 22:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem csak aktustol lehet betegséget elkapni.

Mindenképp menjetek szűrésre.

2023. júl. 24. 00:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Lol, std-t nem csak magával az aktussal lehet átadni....
2023. aug. 19. 21:47
 24/26 anonim ***** válasza:

lol mert a szopás is aktus. orális aktus.

aktus jelentése: tett, cselekedet, felvonás; szeretkezés, közösülés.

2023. aug. 20. 09:30
 25/26 anonim ***** válasza:
És szerinted kézzel nem lehet?
2023. aug. 20. 11:02
 26/26 anonim ***** válasza:
azis aktus.
2023. aug. 20. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!