Ha leszopom a barátom, és utána begyullad a torkom, ez lehet az oka?
Sziasztok. Remélem jó helyre írom ki a kérdésem.
A barátom az első barátom, így nem sok tapasztalattal rendelkezem, viszont kb 5 hete , mikor először leszoptam, utána egy pár napra tüszős mandulagyulladásom lett, aztán helyrejöttem. Azóta nem csináltam neki (ugye beteg voltam, utána nem volt úgy rá alkalmunk), most egy 2 napja viszont igen, és most megint fehér foltos a mandulám, és fáj is.
Rendesen tisztálkodunk, így nem értem, lehet csak véletlen egybeesés, de elgondolkodtam rajta, hogy ez lehetséges lenne?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
22/L
Nekem nincs nemi betegségem, legalábbis ha ne adj isten lenne, akkor tünetmentes.
Barátommal óvszer nélkül is csináltuk már, többször. De semmi olyat nem vettem észre, ami miatt elgondolkodtam volna a nemi betegségen.
Egyedül a torkommal történt ez, amit őszintén nem értek, hogyan vagy miért, csak feltűnt, hogy kétszer is ugyan az történt, ezért gondolkodtam el rajta .
És válaszolva a kérdésre, én 22, barátom 24 éves, voltak neki barátnői korábban, de nem feküdt le velük, én voltam az első neki ilyen téren.
Az igen #11.
Gondolom egy egészséges immunrendszernek fiatal korban ki kéne nyírnia ezeket a baktériumokat, vírusokat, valamiért fenn áll a gyengeség valakinél.
Rossz táplálkozás, cigaretta, elhízás, stb...
Nekem a macskámnál volt súlyos vírusbetegség, el akarták altatni, utána mindenféle sok 100 ezres csodagyógyszert ajánlottak, végül a minőségi kaja, normál életmód oldotta meg, most ugyanúgy ugrál, mint 1 éves korában.
Ha 100%-hogy nem feküdt le mással, max gomba lehet.
Nyilván ha nem szexelt te se ő se mással, nem lehet nemi betegség.
"Majd lesz opszasza a győzelem után!"
Amúgy túl erős a spermája, átüti a torkod falát. Sose szeretkezz vele normálisan, mert átüti a gumióvszert is! A gyereked pedig karaterúgással tör majd elő pár hónap múlva.
Semmi köze a rendszeres tisztálkodásnak a nemi betegségekhez, gombás, bacis fertőzésekhez! Attól, mert rendesen tisztálkodik, még nem lesztek immunisak.
Fogalmam sincs, igaz-e, hogy nem volt "úgy más nővel", kamuhat is, eleve téged is rávett, hogy nem kell gumi... Nehogy azt hidd, hogy a férfiak nem hazudnak a könnyebb útért... Az orális szexszel a szájüreg is megfertőződhet, és a szexuális úton terjedő betegségeknek nem mindig van tünete, vagy nem azonnal, bár igaz, hogy a nőknél gyakoribb szokott lenni a hüvelyi tünet, de ez még nem jelenti azt, hogy nem kaptál el valamit.
Sajnos a saját károdon fogod megtanulni, hogy az STD-k nagyon elterjedtek, főleg a gyakran partner váltogató, nem védekező tinik között... ez nem olyan dolog, hogy a "igényesnek tűnik" a srác/csaj akkor feltételezheted, hogy nincs baja. Menjetek el STD szűrésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!