Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz kéne menni. De...

Nőgyógyászhoz kéne menni. De mégis hogyan?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és még nem voltam nőgyógyásznál. Eddig nem éltem nemi életet, és most ilyen szemölcs szerűségek jöttek elő, és szeretném megvizsgáltatni :$

Félek elmenni, anyámmal nem vagyok annyira jóban, hogy vele menjek, de egyedül se akarok menni.

Adjatok valami tanácsot légyszi, hogy győzzem le a szorongást.

És hogy készüljek fel egy ilyen vizsgálatra?

2008. dec. 31. 13:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
és árban kb hogy képzeljem el?
2008. dec. 31. 14:13
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
De attól is függ, melyik kórház. Nekünk a nem magánrendelésen is teljesen le kell vetkőzni és kapunk egy elöl megkötős köntös szerűséget és abban kell bemenni a dokihoz. Hiszen, ha felül fel vagyunk öltözve, akkor hogyan tudná a melleket is megvizsgálni? Márpedig egy lelkiismeretes orvos megnézi azokat is.
2008. dec. 31. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Csak egy megjegyzés: én kórházi rendelésre járok (MÁV kórházba), nem magándokihoz, ott is jobb időpontot kérni, már csak azért is, mert náluk is van szabadságolás, vagy bármi más, ami miatt nincs bent, vagy rövidebb ideig van bent, ha bejelentkezel, készülnek rád, hogy mész, és igyekszik ott lenni a doki, illetve így te is bebiztosítod magad, hogy olyan időpontot kapsz, amikor tuti bent lesz a doki, és nem lesz szabin.
2008. dec. 31. 14:16
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Minden magándokinál más a tarifa,az enyém Kom-Esztergom megye,5000.

3. voltam

2008. dec. 31. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

nagyszerű,lerom,h hogyan zajlik a nőgyógyászati vizsgálat,és leponztoznak

nem mindenhol adnak köntös,pár kórházban már voltam nőgyógyásznál,de eddig köntös sehol nem adtak....ritka kórház ahol ez van...

2008. dec. 31. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedvesek vagytok,érdemes válaszolni.Mindegy,remélem a kérdezőnek segítettem.
2008. dec. 31. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A lepontozósdit én se értem, én is olyat írtam, ami valós dolog, ha valaki oda megy, ahova én járok, ott úgy működik, erre le van pontozva. Hát aki lepontoz korrekt válaszokat, remélem, ez a legnagyobb öröme, és hatalmas önértékelési zavarral kezelik a pszichiátrián.
2008. dec. 31. 22:56
 18/19 A kérdező kommentje:

nem én pontoztalak de titeket,

és nagyon de nagyon köszi a válaszokat, mert tényleg sokat segített!

2009. jan. 1. 15:27
 19/19 anonim ***** válasza:

az én magándokimnál 4000a vizsgálat és az ultrahang (nekem cysztám volt) az is 4000. Amugy én szűz vagyok és a doki megvizsgált rendesen nem csak kivülről.

de ha kifogsz egy rendes dokit akkor nem lesz semmi baj :) nyugi

2009. jan. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!