Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim mosakodo hejet lehet...

Intim mosakodo hejet lehet használni tusfürdőt?

Figyelt kérdés

2023. júl. 21. 07:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Akkor menj ki és nézd meg. Hazaérve pedig kezdj el nyelvtant tanulni, mert így meg fogsz bukni magyarból az érettségin.
2023. júl. 21. 08:09
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Mosd vízzel és kész. Soha életemben nem vettem még intim mosakodót, vízzel mostam azokat a részeket.
2023. júl. 21. 09:01
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Az intim mosakodó is tök felesleges.
2023. júl. 21. 11:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Szokták mondani hogy nem jo hasznalni, de szerintem csak attól függ hogy mennyire mèsz közel a bejárathoz velük, és hogy tartalmaznak-e parfümöt. Ha parfümöt tartalmaz akkor az intim mosakodó se jó. Az biztos hogy a védőréteget vagy mit ami a hüvelybemenetnél van, azt nem szabad semmilyen tisztitószerrel mosni közvetlenül, csak vízzel.
2023. júl. 21. 13:58
 15/18 hosszúhajú ***** válasza:
mielőtt kb 20 éve bejött volna hogy intim tusfürdő, előtte mindenki tusfürdőt használt oda is. ezért persze hogy lehet. de meg fogod érezni fürdés közben hogy más érzés, mert alacsonyabb a ph-ja.
2023. júl. 21. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:

1-es, 3-as

Sztem a kérdezőnek fogalma sincs, mire írtad azt, amit..., sajnos.

2023. júl. 26. 13:39
 17/18 hosszúhajú ***** válasza:
na mi lett megmostad és megérezted a különbséget ugye? a sima ph ja 5.5 az intim 4. ( mert belül más a ph mint a bőrön ) ezért szokott kicsit erős vagy picit égető érzés lenni, ha hosszú idő után újra tusfürdőt használsz ott. közel 50 évvel ezelőtt, mikor ilyen még nem is létezett, meg tusfürdő se, akkor szappannal mostuk ott is. fura belegondolni.
2023. júl. 26. 13:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Simán. Mit gondolsz, amíg az intim lemosó nem volt feltalálva, mit használtunk?
2023. júl. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!