Azalia fogamzásgátló szedése alatt vérzés?
Mensi jeleit hiába mutatja a tested mert menstruáció NINCS a fogamzásgátló tabletta szedése mellett! A szünetben megvonásos vérzésnek kell kezdődnie. Ha az aktív szemek közben vérzel az pedig köztes vérzés (ez az első 3 levél alatt kb normálisnak mondható).
Erős vérzésre nem fogamzásgátló tablettát kellene szedni hanem kivizsgáltatni nőgyógyásszal és endokrinológussal hogy mi az oka. És azt kellene megszüntetni. A fogamzásgátló tabletta nem fogja megoldani a problémát. Csupán elfedi hiszen egy mű ciklust csinál egy mű vérzéssel. Ha abbahagyod akkor nagy eséllyel minden ugyanolyan rossz lesz mint előtte...
26N
Nem érzek össze vissza. Egy hónapja szedem és most mensi időben kis pecsételés van ezért kérdeztem aki szedte nála mi volt a tapasztalat. Hát sokáig én se akartam szedni de amennyi szenvedésen mentem keresztül az évek alatt nekem most ez a legjobb. Sokkal jobban vagyok végre nem fájt a hasam egész hónapban
És pontosan 11 orvosnál voltam a problémáimmal senki nem tudott segíteni szóval erre most szükségem van
Szia!
Nálam is ugyanez a helyzet, már a 2.levélnél tartok és kb 2hete ugyanaz van. Nekem endometriózis miatt írta fel a doki. Az első levélnél nem tartott ennyi ideig, de azt mondta a doki az első 3-6hónapban ez normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!