Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon miért van ez? Mivel...

Vajon miért van ez? Mivel lehetne kezelni? Dokihoz nem akarom elmenni..

Figyelt kérdés

Sajnos úgysem tudnám neki elmagyarazni teljes mértékben. Ha kimozdulok itthonról gyakran van hogy nem érzem jól magam.. Remegek, szédülök, olyan mintha ájulás előtti állapot lenne... Ha itthon vagyok nincs semmi baj.. De ha elkell mennem barhova már rosszul vagyok de nem mindig. Sajnos nem tudom semmihez sem kötni hogy mi az ok ami kivaltja belőlem. Mindez a covid alatt kezdődött... Azóta szenvedek. Azelőtt teljes normális életet éltem. Gyakran félek elmenni bárhova ismerősökhoz mert félek nehogy rosszul legyek..

Vajon mi bajom lehet? Miért van ez? Mit lehetne tenni? Próbáltam magam hozzaszoktatni hogy gyakrabban járjak el hosszabb időre de egyáltalán nem hatásos.. Valami gyógyszer.. Gyógynövény.. Kezelés... Használna

2023. júl. 18. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szorongas. Agrofobiaba torkoll. Tudni fogja a doki.
2023. júl. 18. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Agorafóbia, szociális szorongás?

Többesélyes

2023. júl. 18. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus felkeresese sokat segíthet. Évekig hallgattam,most 1 hónapja járok,még az elején vagyok,de már jobb az állapotom. Az is sokat segít, ha csupán megérted,hogy mi miért olyan benned amilyen.
2023. júl. 18. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Agorafóbia, és minél előbb kérj segítséget, mert ez nagyon durva mértéket ölthet, olyan szinten, hogy előbb-utóbb ki sem lépsz a házból.
2023. júl. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!