Aki használ menstruációs bugyit vagy menstruációs kelyhet, azoktól kérdezem, hogy bevált-e...?
Nekem nem,bár nagyon erős mensim volt.
A dm Jessa bugyit csak plusz védelemnek vettem rá a normál betetét bugyi kombóra,de átázott az is.
Két drogériás kelyhet próbáltam, nekem fájt tőle a hasam.
Mindkettöt használom. MerulaXL-t erös és Juju3-t gyengébb napokon. A méhszájam magasan van.
A bugyit csak kiegészítésnek a kehely alá. Bár nem kellene, de megnyugtat.
Nagyon sokaknak beválik a kehely, van ilyen csoport facebookon ("az eredeti intimkehely és mosibetét kérdések és válaszok") ott segítenek abban is hogy a te paramétereidhez melyik kehely illik, ugyanis nem mindegy.
Nekem viszont nem vált be. De én nem bírok tampont se használni, se semmit nem szeretek a testembe helyezni (egy dolog kivételével de azt most hagyjuk :)).
Egyszer kipróbáltam mert így nyáron a betét pluszban melegít, ruhákhoz nem ideális. Felhelyezni még csak-csak sikerült, de nem tudtam eldönteni hogy jó helyen van-e, levenni meg rémálom volt. Amúgy is féltem hogy benn marad, ezért készültem előre hogy kell kivenni, megszüntetni a vákuumot, ami sikerült is mégse akart kijönni. Miután sikerült nagy nehezen kiszedni úgy döntöttem majd a következő ciklusnál újrapróbálom. Aha, nem. Kifőzögetni, sterilizálgatni nekem se kedvem, se időm.
A mensi bugyival még szemezek hasonló okokból, de arról meg kevesebb jót hallok, elég drága is, gondolom vissza nem veszik ha nem jó a méret stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!