Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szules utan rendben van igy a...

Szules utan rendben van igy a furdes?

Figyelt kérdés
Haromszoros csotores volt a kornyekunkon, ket napja alig van olyan idopont, hogy lenne viz, es most allitolag valami szuksegcsaprol jon este a viz a munkalatok befejezteig, ami miatt gyenge a nyomas, illetve homokos(?), koszos, sargas a viz. Negy hete szultem, es most jott el a furdes ideje. Nem ertek hozza, ezert az a kerdesem, hogy ez igy az intim higienia szempontjabol mennyire van rendben? Attol felek, hogy a mehszajam meg nyitva lehet, vagy a gatam nem gyogyult meg meg, es neadjisten valami kosz vagy fertozes feljut oda, ahova nem kene. A furdest nem szeretnem kihagyni, sajnos meg mindig verzem, es egyebkent sem lenne komfortos. A kerdes egyebkent a baba szempontjabol is erdekel: tanacsos ebben a vizben 4 hetes babat furdetni? Koszonom ha valaszolsz.

2023. júl. 17. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Egy hónapja nem fürödtél????
2023. júl. 17. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

"Negy hete szultem, es most jott el a furdes ideje."

Ez valami vallási dolog nálad? Igaz, egy éve szültem, de este már fürödtem...

2023. júl. 17. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
24%

Ha 1 hónapja nem fürödtél, attól lehet bajod, hiszen ott pang, bomlik minden, aminek nem kéne. Főleg ebben a melegben.

Amúgy nézz már ki, nincs kitéve a szomszédaid ajtajára, hogy eladó?

A babáról nem is beszélve, őt is fürdetni kellett volna már!

2023. júl. 17. 22:52
 4/10 anonim válasza:
14%

Jézus ebben a melegben nem fürödtél egy hónapig?!

A férjed még megvan vagy már elmenekült? Nem csodálkoznék ha direkt túlórázna...

2023. júl. 17. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Szia kérdező.

Én biztos hogy előbb felforralnám a vizet és inkább úgy mosakodnék,nem folyó vizet használnék mint máskor,az elmúlt hetekben.

Mivel még vérzel sokkal jobban ki vagy téve a fertőzéseknek.

2023. júl. 18. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Negy hete szult, most lett csotores, es most IS eljott a furdes ideje, barmok
2023. júl. 18. 00:11
 7/10 A kérdező kommentje:

elnezest kerek, ha furcsan fogalmaztam, akinek van gyermeke, tudhatja, hogy a faradtsag kihozhat peldaul olyan dolgokat az emberbol, hogy osszeszedetlenul gondolkodik. termeszetesen minden nap tisztalkodom, szules elott es szules utan is megtartottam ezt a szokasom. ugy ertettem a mondandom, hogy a szules egy honapja tortent, a csotores es a vizhiany ket napja zajlik, igy estere pedig a szokasos, minden masik napon is elofordulo tisztalkodas ideje erkezett el, csakhogy a mai este annyiban mas, hogy koszos vizben kellene ezt vegrehajtanom. erre vonatkozott a kerdesem, hogy mivel eddig biztositott volt a tiszta csapviz, most pedig nem, ez a negy hete szult szervezetemre lehet-e hatassal. bizom benne, hogy valamivel erthetobben sikerult fogalmaznom, es megertenek ezuttal azok is, akik eddig azt felteteleztek, hogy nem furdok, es ezt buszken meg is osztom egy ilyen mergezo platformon.

az 5-osnek koszonom a hasznos valaszt, a 6-osnak pedig koszonom, hogy sikerult ertelmeznie, amit irni szerettem volna!

2023. júl. 18. 00:22
 8/10 A kérdező kommentje:
egyebkent dobbenet szamomra ez a hozzaallas, ez a melyen megalazo szemelyeskedes, amit akar en is, vagy igazabol barki megtehetne a stilus es az ertolvasas minosege miatt. bizom benne, hogy az elso negy valaszado kicsit elgondolkodik, hogy hol a problema az eleteben, es abban is bizom, hogy rendezodik majd minden olyan gondjuk, ami olyan szintu fajdalmat okoz nekik, amivel igy nekimennek vadidegeneknek. kivanom, hogy egyszer nektek is legyen meg mindenetek, boldog csaladotok, szereto parotok, gyermeketek, haziallatotok, es minden, amitol nyugodt, bekes eletetek lesz es meg sem fordul a fejetekben masok megalazasa!
2023. júl. 18. 00:33
 9/10 anonim ***** válasza:
24%

Bocs, te írtad, hogy egy hónapja nem fürdötél, amire nem csoda, hogy így reagál mindenki.

Fogalmazzál érthetően!

2023. júl. 18. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenben nem fürdetném a kicsit és neked sem ajánlom. Zuhanyzásra, mosakodásra talán jó lehet. A kicsinek meg palackos vagy forralt vizet használnék.
2023. júl. 18. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!