Szules utan rendben van igy a furdes?
"Negy hete szultem, es most jott el a furdes ideje."
Ez valami vallási dolog nálad? Igaz, egy éve szültem, de este már fürödtem...
Ha 1 hónapja nem fürödtél, attól lehet bajod, hiszen ott pang, bomlik minden, aminek nem kéne. Főleg ebben a melegben.
Amúgy nézz már ki, nincs kitéve a szomszédaid ajtajára, hogy eladó?
A babáról nem is beszélve, őt is fürdetni kellett volna már!
Jézus ebben a melegben nem fürödtél egy hónapig?!
A férjed még megvan vagy már elmenekült? Nem csodálkoznék ha direkt túlórázna...
Szia kérdező.
Én biztos hogy előbb felforralnám a vizet és inkább úgy mosakodnék,nem folyó vizet használnék mint máskor,az elmúlt hetekben.
Mivel még vérzel sokkal jobban ki vagy téve a fertőzéseknek.
elnezest kerek, ha furcsan fogalmaztam, akinek van gyermeke, tudhatja, hogy a faradtsag kihozhat peldaul olyan dolgokat az emberbol, hogy osszeszedetlenul gondolkodik. termeszetesen minden nap tisztalkodom, szules elott es szules utan is megtartottam ezt a szokasom. ugy ertettem a mondandom, hogy a szules egy honapja tortent, a csotores es a vizhiany ket napja zajlik, igy estere pedig a szokasos, minden masik napon is elofordulo tisztalkodas ideje erkezett el, csakhogy a mai este annyiban mas, hogy koszos vizben kellene ezt vegrehajtanom. erre vonatkozott a kerdesem, hogy mivel eddig biztositott volt a tiszta csapviz, most pedig nem, ez a negy hete szult szervezetemre lehet-e hatassal. bizom benne, hogy valamivel erthetobben sikerult fogalmaznom, es megertenek ezuttal azok is, akik eddig azt felteteleztek, hogy nem furdok, es ezt buszken meg is osztom egy ilyen mergezo platformon.
az 5-osnek koszonom a hasznos valaszt, a 6-osnak pedig koszonom, hogy sikerult ertelmeznie, amit irni szerettem volna!
Bocs, te írtad, hogy egy hónapja nem fürdötél, amire nem csoda, hogy így reagál mindenki.
Fogalmazzál érthetően!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!