Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor voltatok legutóbb...

Mikor voltatok legutóbb nődokinál?

Figyelt kérdés

Akkor is szoktatok menni ha nincs különösebb ok (betegség, fogantatással kapcsolatos dolgok)?

Nektek ráírta hogy mennyire tág a hüvelyetek? Szerintem ez bosszantó, és tiszteletlen dolog. Innentől minden orvos láthatja az EESZTben

2023. júl. 17. 10:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
30%
20 Minden létező fórumon ezt p@fázom, és mindig lehurrognak. Majd ha egyszer feltöri egy unatkozó informatikus, akkor lesz siránkozás. Az "atombiztos" Krétát középiskolások törték fel, buliból ... és ha nem olyan buták, hogy beírnak több ezer jegyet, akkor fel sem tűnik ...
2023. júl. 17. 23:14
 22/30 qborka ***** válasza:
53%

Mi egyébként a haszna egy szakorvosnak abból,ha egy másik szakorvos diagnózisát elolvasná? Max az ő diagnosztizálását támasztaná alá.

Egyébként a fogdokim egyszer magyararáztott valamit,hogy nem lehet ám csak úgy turkálni a paciensek eesztjében. De nem emlékszem a pontos sztorira

Bárnagy az egóm,még sem gondolnám azt,hogy hackerek az én nőgyógyászati leletemre pályáznának. 🤣

2023. júl. 18. 07:20
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
:) de jót röhögtem most
2023. júl. 18. 08:33
 24/30 anonim ***** válasza:
35%

22

Rendben, jó, hogy ilyen viccesen fogod fel.

2023. júl. 18. 10:13
 25/30 qborka ***** válasza:
54%

Konkrétan ki tudna bárhogyan is ártani nekem azzal,hogy elolvassa,mi van az eeszt-mben?

Tényleg érdekelne,mihez kezdhetne valaki azon infókkal,hogy milyen az eü állapotom. 🙂

2023. júl. 18. 10:26
 26/30 anonim ***** válasza:
52%

25

-A lakóhelyeden - tegyük fel kis falu - az asszisztens hozzáfér az eeszt-hez, és jó pletykás módjára telekürtöli a falut a dolgaiddal. Hidd el, falun ez van. (Én is tudok olyat, amit nem igazán kellett volna hallanom...).

-Tegyük fel valami komoly cégnél, komoly beosztásban dolgozol. Ha kiderül, hogy van valami eü. gondod, a törtető munkatársaid rögtön félresöpörnek, és a helyedre pályáznak. Csak az kell, hogy valakinek a fülébe jusson. Rögtön leírnak.

-Azt most hagyjuk, hogy pl. a politika világában milyen mocskos dolgok történ(het)nek meg, és pl. érzékeny eü. infóval mennyire vissza lehet élni, mert keveseket érint, de gond lehet ebből is.

Ilyesmi.

De a legfontosabb, hogy egyszerűen rajtad és a kezelőorvosodon kívül nem tartozik senkire.

Nem azt mondom, hogy ezen csemegézik minden orvos és asszisztens, mert remélem, nem, de a lehetőség technikailag adott, és ez nagyon nincs rendben.

2023. júl. 18. 10:45
 27/30 qborka ***** válasza:
54%

Igen,falun / kis városban még talán megeshet ilyen,de ott eeszt nélkül is kitalálnak/kitaláltak dolgokat,mióta világ a világ.

Szerintem sem idejük, sem kedvük nincs az eü dolgozóknak a paciensek dolgait megnevesítve kitárgyalni rendelőn kívül.

2023. júl. 18. 11:00
 28/30 anonim ***** válasza:
45%

27

"Szerintem sem idejük, sem kedvük nincs az eü dolgozóknak a paciensek dolgait megnevesítve kitárgyalni rendelőn kívül."

Igen, igazad van. Én is így gondolom. De a lehetőségük megvan rá, és ez az aggasztó.

2023. júl. 18. 11:03
 29/30 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem kezeltessétek magatokat pszichiáternél (magánba), ennyire aggódni ezen beteges.
2023. júl. 19. 09:00
 30/30 anonim válasza:
28%

A kp tág azt jelenti hogy normál méretű.

A következő kategória a tágult.

jan. 14. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!