Mikor voltatok legutóbb nődokinál?
Akkor is szoktatok menni ha nincs különösebb ok (betegség, fogantatással kapcsolatos dolgok)?
Nektek ráírta hogy mennyire tág a hüvelyetek? Szerintem ez bosszantó, és tiszteletlen dolog. Innentől minden orvos láthatja az EESZTben
Mi egyébként a haszna egy szakorvosnak abból,ha egy másik szakorvos diagnózisát elolvasná? Max az ő diagnosztizálását támasztaná alá.
Egyébként a fogdokim egyszer magyararáztott valamit,hogy nem lehet ám csak úgy turkálni a paciensek eesztjében. De nem emlékszem a pontos sztorira
Bárnagy az egóm,még sem gondolnám azt,hogy hackerek az én nőgyógyászati leletemre pályáznának. 🤣
22
Rendben, jó, hogy ilyen viccesen fogod fel.
Konkrétan ki tudna bárhogyan is ártani nekem azzal,hogy elolvassa,mi van az eeszt-mben?
Tényleg érdekelne,mihez kezdhetne valaki azon infókkal,hogy milyen az eü állapotom. 🙂
25
-A lakóhelyeden - tegyük fel kis falu - az asszisztens hozzáfér az eeszt-hez, és jó pletykás módjára telekürtöli a falut a dolgaiddal. Hidd el, falun ez van. (Én is tudok olyat, amit nem igazán kellett volna hallanom...).
-Tegyük fel valami komoly cégnél, komoly beosztásban dolgozol. Ha kiderül, hogy van valami eü. gondod, a törtető munkatársaid rögtön félresöpörnek, és a helyedre pályáznak. Csak az kell, hogy valakinek a fülébe jusson. Rögtön leírnak.
-Azt most hagyjuk, hogy pl. a politika világában milyen mocskos dolgok történ(het)nek meg, és pl. érzékeny eü. infóval mennyire vissza lehet élni, mert keveseket érint, de gond lehet ebből is.
Ilyesmi.
De a legfontosabb, hogy egyszerűen rajtad és a kezelőorvosodon kívül nem tartozik senkire.
Nem azt mondom, hogy ezen csemegézik minden orvos és asszisztens, mert remélem, nem, de a lehetőség technikailag adott, és ez nagyon nincs rendben.
Igen,falun / kis városban még talán megeshet ilyen,de ott eeszt nélkül is kitalálnak/kitaláltak dolgokat,mióta világ a világ.
Szerintem sem idejük, sem kedvük nincs az eü dolgozóknak a paciensek dolgait megnevesítve kitárgyalni rendelőn kívül.
27
"Szerintem sem idejük, sem kedvük nincs az eü dolgozóknak a paciensek dolgait megnevesítve kitárgyalni rendelőn kívül."
Igen, igazad van. Én is így gondolom. De a lehetőségük megvan rá, és ez az aggasztó.
A kp tág azt jelenti hogy normál méretű.
A következő kategória a tágult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!