Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor voltatok legutóbb...

Mikor voltatok legutóbb nődokinál?

Figyelt kérdés

Akkor is szoktatok menni ha nincs különösebb ok (betegség, fogantatással kapcsolatos dolgok)?

Nektek ráírta hogy mennyire tág a hüvelyetek? Szerintem ez bosszantó, és tiszteletlen dolog. Innentől minden orvos láthatja az EESZTben

2023. júl. 17. 10:44
1 2 3
 11/30 qborka ***** válasza:
79%

Ezt mégis honnan veszed?

Amit a nőgyógyász közepesen tágnak ír, nem azt jelenti ki van tágulva,mert szétdugták.

2023. júl. 17. 13:31
 12/30 A kérdező kommentje:

Te magad írtad!

"Kp.tág vaginám van. Szerintem ezt írja minden nemi életet élő, nem szült nőnek."

2023. júl. 17. 13:34
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb májusban voltam. Akkor is szoktam menni, ha nincs gond: szűrésre évi egyszer. Mindenkinek ráírják, hogy mennyire tág a hüvelye. 3 kategória van, de általában a középsőbe esik mindenki. A sok szülés, hormonok és a kor ami miatt lehet valakinek szűkebb vagy tágabb.
2023. júl. 17. 13:42
 14/30 anonim ***** válasza:
63%
Én mindig megyek éves kontrollra! Fontos!
2023. júl. 17. 13:43
 15/30 qborka ***** válasza:
62%

Igen,ezt írtam,de hidd el,a parom szerint nem vagyok kitágulva ..

Kp tág egy teljesen normális állapot.

13/14 is jól írja.

2023. júl. 17. 14:00
 16/30 anonim ***** válasza:
65%
2005-ben.
2023. júl. 17. 14:17
 17/30 Metionin ***** válasza:
47%
2021-ben rákszűrésen, nemsokára kéne menni újra. Amúgy nekem nem rémlik, hogy ezt a tág dolgot odaírták volna de legközelebb már megnézem. Egyébként meg m lehet bosszantó egy orvosi kifejezésben? Orvosi szempontból a tág valószínűleg nem ugyanazt jelenti, mint amit laikus elsőre gondolna.
2023. júl. 17. 15:23
 18/30 anonim ***** válasza:
70%

Én tavaly, ősszel kellene mennem rákszűrésre. De sajnos sokszor vendégeskedtem már életemben, hajlamos vagyok a hüvelygombára, hüvelygyulladásra. Enyhébb esetben vény nélküli szerekkel megoldom, ha nem használ, vagy erősebb tünetek vannak, akkor doki.

Igen, ezt protokoll ráírni, mint pl. az utolsó menstruációt, ép/vagy nem ép (nem tudom, ha gond van, pontosan hogy szerepel) külső nemi szervek stb. Én a hüvelyi szüléssel semmit nem változtam, ugyanolyan kellemesen szűk vagyok, mint anno, nálam is a kp. tág szerepel. Szerintem csak akkor írnak mást, ha kórosan/durván szűk vagy tág.

Más doki nem nézegeti csak úgy a nőgyógyászati leleteimet, ha nem muszáj, de nem értem, miért probléma, ha megtudják a vaginám állapotát:-) Nem a Facebookra posztolnak, hogy mondjuk épp nemi herpeszem/aranyerem/gombás lábam van:-)

2023. júl. 17. 20:26
 19/30 anonim ***** válasza:
50%

18 "de nem értem, miért probléma, ha megtudják a vaginám állapotát:-)"

Azért, mert egyszerűen nem tartozik senki másra. Ez a fő baj ezzel az eeszt-vel, hogy totál ki vagy szolgáltatva adatvédelmileg.

2023. júl. 17. 21:28
 20/30 A kérdező kommentje:
Végre valaki aki érti...
2023. júl. 17. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!