Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Strandolás tamponnal?

Strandolás tamponnal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fiatal. Mindig betétet használtam. Sajnos úgy néz ki, egyhetes nyaraláson egészében nagyjából meglesz. Természetes víz, medence is lesz. Milyen tampont vegyek (tippek, kinek mi vált be, miért? Jobb az úszáshoz kifejlesztését tampon vagy a sima is jó? Nem szivárog? Fürdés utáni tamponcseréhez tippek? Az is jó, ha egy nap egyszer megyek vízbe, előtte a szálláson felteszem, viszek betétet, fürdés után csak kiveszem a tampont, és betétet teszek be? (persze akkor már sima bugyi+strandruhát veszek fel.)

2023. júl. 14. 12:46
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Ismét a menstruációs kérdések, amelyek megszaporodtak ma. Hihetetlen, hogy nem tiltanak téged innen ki végre.
2023. júl. 14. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
18%

Én még úgy tanultam, hogy mensi alatt tilos még a kádba is beleülni, mert nyitva van a méhszáj és könnyebb fertőzéseket összeszedni - strandról akkor ne is beszéljünk...

Nem egészséges! De a tampon sem!

2023. júl. 14. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
20%
Èn kipróbálnám a helyedben a kelyhet. De, ha nem szeretnéd, akkor van kimondottan fürdéshez tampon. Mikor kijössz a vízból cseréld. Vagy másik tamponra, vagy, amit írsz betét+száraz ruha.
2023. júl. 14. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz a tampontól HA vízből kijövetel után egyből cserélsz.

2-esnek fogalma nincs, mit beszél, a tampont pont erre találták ki részben, és normális használat esetén nincs fertőzésveszély.

10 éve tamponozok, tengerben is voltam vele, strandon, etc, odafigyelek a higiénére, ennyi a kulcs.

2023. júl. 15. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!