Irtózok nőgyógyászhoz menni, hogy menjek így?
Figyelt kérdés
Igen tudom ciki, felnőtt ember vagyok és mégis. De van még tovább is itt ciki dolog...huszas éveim elején molesztáltak. (De nem erőszakoltak meg)
Azóta annyira udirorom attól hogy valaki hozzám ér,hogy még férfival sem voltam.
27 vagyok. Muszaj már elmennek legalább egy rákszűrésre
2023. júl. 9. 18:22
11/13 anonim válasza:
9 és a 8-as válaszának mi köze van a kérdező korához? Olvasd már el mit írt az egyik meg a másik válaszadó!
Kérdező szerintem is női nőgyógyászhoz menj ha ennyire félsz. Volt a molesztálás előtt szexuális kapcsolatod?
12/13 anonim válasza:
Én fogászatra sem szeretek járni, mégis elmegyek. Nekem mindegy hogy nő vagy férfi fúrja a fogam.
13/13 anonim válasza:
12
Szerintem nagyon nem ugyan az egy fogorvos vagy egy nőgyógyász. Az előbbi "csak" fájalmas, utóbbinál a pucér intim területed kell mutogatni, plusz kellemetlen, kiszolgáltatott a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!