Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség alatt kiütések az...

Terhesség alatt kiütések az arcon?

Figyelt kérdés
Lassan belépek a 14. hétbe enyhültek a rosszullétek de még tart. Szóval miután ma hánytam, az arcomon 2-3 helyt foltokban megjelent valamilyen kiütés. (Előtte biztosan nem volt ott.) Nem viszket, nem ég. Mikor borotválás után "kipattogzik" a bőr úgy néznek ki a foltok. Valaki volt hasonló helyzetben? Első terhességem nem tudom, hogy normális vagy sem. Esetleg a nőgyógyászt érdemes felkeresni vele?

2023. júl. 4. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Több kismamànsk is van a terhesség elején az arcàn pattanàs. A hormonok meg vàlltozott mûkôdése okozza.
2023. júl. 4. 18:01
 2/2 anonim válasza:

Nekem csak pattanások jönnek elő ami th előtt meg sose volt vagy ha igen eleg ritkán most minden héten legalább van rajtam az állam vagy az orrom környéken..:(

35 hetes iker anyuka

2023. júl. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!