Hogyan zárható ki (vagy igazolható) a PCO, ha szűz vagyok? Azt olvastam, hogy hüvelyi ultrahanggal diagnosztizálható.
Ha nincs rajtad túl sok felesleg, akkor meg tudja nézni hasi ultrahanggal is. De egyik lány ismerősöm mondta, hogy neki hasi ultrahangon nem látszott semmi, szóval hüvelyivel vizsgálták, pedig szűz volt.
Amúgy nem egy túl nagy eszköz:) Elég vékonyka:D
De mondjuk ha csak ki akarod zárni, akkor ad egy beutalót hormonvizsgálatra, abból már lehet sejteni, hogy baj van-e.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy az endokrinológus tud segíteni a PCO-n, de igazából nem tudom, hogy az van-e nekem, csak megijedtem, hogy eseteleg amiatt hosszú a ciklusom. Szóval gondolom ilyenkor előbb nőgyógyászhoz kell menni, aztán ha beigazolódik, hogy amiatt hosszú a ciklusom, akkor utána endokrinológushoz. Vagy rosszul gondolom?
Igen, tudom, hogy nem biztos, azért írtam azt, hogy hogyan zárható ki vagy hogyan igazolható.
Viszont a bajszom is befeketedett, megerősödött, és szakállam is lett. De nem pár darab, hanem 30-40 szál. :-s
Remélem igazd van és csak hormonzavar...
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!