Állandó felfázás szerű tünet?
az elmúlt fél evben kb 7x profukáltam felfázás szerű tüneteket. Ebből 6x elmúlt kb 3 napon belül.
Az előző azonban durvább volt és egy hét után elmentem a dokihoz aki nem vizsgált meg és semmit sem csinált csak felírt antibiotikumot. Attól el is múlt. Ennek kb 2 hónapja.
Ma megint kezdődött az egész elölről.
Csíp felfele, olyan mintha állandóan bepisilnék és lenne egy alap. yomás a hólyagomon.
Nem tudom mit tudnék tenni hogy megszabaduljak végre ettől örökre.
Főleg hogy most 2 hónap után nem szedhetek megint antibiotikumot.
Vajon mitől jöhet elő állandóan és mit tudnék tenni?
23L
Van egy bakteriumtörzs ami bennragadt a hugyhólyagodba ujabb es ujabb fertozest (holyaghurut) eloidezve. Sajnos mindig csak antibiotikummal lehet csak kezelni.
Amit csinalj:
Menj el urulogushoz
Mondd el mi tortent, mennyi ideje erzed a tuneteket, milyen gyogyszereket vettel be
Kell csinalni egy vizelettenyeszteszt hogy kideruljon milyen baci idezi elo a gyulladast
Szal legkozelebb erzed hogy csip akkor minimum 4 oraig ne menj wcre, utana bele a vizelettarto kis edenykebe es vinni a laborba
4 ora azert kell hogy eleg es kimutathato szamban legyen baci a vizeletedben
Legjobb ha reggeli elso vizeletet viszel
Na akkor azt ott kivizsgaljak es kapsz a bakteriumtorzsre megfelelo antibiotikumot
Es akkor remenykedunk hogy nem jon vissza
30/N
Az is lehetséges ha van párkapcsolatod és élsz nemi életet, akkor a párod az aki újra befertőz téged. Ilyenkor őt is érdemes kezelni hogy ne alakuljon ki a pingpong effektus (bacik oda vissza passzolása).
Egyébként antibiotikum mellett érdemes mindig szedni tőzegáfonya tablettát.
Ez egy étrendkiegészítő, gyógyszertárakban, drogériákban többfélét lehet kapni.
Attólvan. Mindig gondolom szex után jön ki, igaz?
Nekemkb fél/háromnegyednappal aktus után volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!