Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandó felfázás ellen lehet...

Állandó felfázás ellen lehet tenni valamit? Házi praktikák?

Figyelt kérdés

Valószínűleg ez már pszichésen van, de kb negyed évente átélem. Nagyon fáj az alhasam is és nagyon kellemetlen. Nem tudok aludni sem.

Orvossal fel tudok íratni erre valamit vagy van valami házi praktika? Tőzegáfonya kapszula nem segített semmit sajnos valami "erősebbre" lenne szükség.

2021. jún. 1. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azert a psziches okot nem kene bemeselni. Urologiara menni, konkretan kitenyesztetni mi okozza, majd arra spercifikus antibiotikumot kapsz. Ez az altalanos forgatokonyv. A tozegafonya stb nem mindig segit, mert nagyon meg tudnak tapadni a korokozok a holyag falan. Ha egy kis hideg er vagy gyengebb vagy rogton elburjanzanak ujbol. Ha visszater rendszeresen vizsgaltasd ki az okot, a hazipraktika mar keves.
2021. jún. 1. 00:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ajánlanám az urológus felkeresését, hogy legalább megállapítsa hogy mi a probléma tulajdonképpen. Utána tudsz bármiféle megoldást keresni. Nekem pl írt fel a doki gyógyszert ami konkrétan semmit nem használt, de utána a probléma ismeretével már tudtam venni gyógynövényes ülőfürdőt ami 2 alkalom után maradéktalanul megszüntette minden panaszom.

De a nulladik lépés megtudni, hogy mi a probléma pontosan. Ez nem egy nagy macera amúgy, nekem rövid beszélgetés volt az orvossal + pisimintát kellett leadnom, szóval semmi vészes. :)

2021. jún. 1. 14:54
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a mannóz por + Vagilact Q kombó vált be. (Az antibiotikum kúra után egy héttel kiújult a fertőzés, ezzel a kettővel viszont sikerült megszüntetni)
2021. jún. 1. 17:39
 4/4 anonim válasza:
100%
D-Mannose Powder és Cranberry fruit 5000 MG with Vitamin C, együtt használva.
2021. jún. 15. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!