El fogja hinni hogy szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Anyukám kezdi sejteni hogy nem vagyok szűz de én tagadom mert most voltunk túl egy nagy veszekedésen és ha még ez is kiderül még nagyobbat fog bennem csalódni. El akar vinni nőgyógyászhoz viszont én ugye nem akarom hogy megtudja. A nődoki el fogja hinni ha azt mondom hogy csak azért mert ujjaztam már meg magam nagyobb tárgyal és amiatt szakadt át a szűzhártyám?
kérlek normálisan válaszoljatok
2023. jún. 29. 16:21
11/14 anonim válasza:
Ezt a típusú szüzességi vizsgálatot bizonyos országokban konkrétan a törvény tiltja és elég keményen megbüntetik érte a dokit és a szülőt is.
12/14 anonim válasza:
A lepontozó gyökérnek üzenem, hogy a legközelebbi ország, ahol betiltották, Románia.
De sok más országban is, a Google-t te is tudod használni
13/14 anonim válasza:
Már megint a szűzes nőgyógyászos perv..
14/14 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ujjazástól átszakad, írj privit és megírom az én saját tudosom erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!