Hosszan tartó menstruáció? Mitől van?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Próbálok rövid lenni ne raboljam nagyon az időtöket. Az van hogy április óta nagyon hosszúak a menstruációim. (Április 16 nap, május 20 nap) és most júniusban már 13 napnál tartók. Tudom el kell mennem orvoshoz mert nem normális de addig is valaki tud adni valami tanácsot mit tegyek? Volt valaki hasonló cipőben? Köszönöm a válaszokat szép napot nektek.2023. jún. 28. 17:20
1/4 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen fogamzásgátlót amúgy.
2023. jún. 28. 17:20
2/4 anonim válasza:
Furcsa! Lehet, hogy valamiféle gyulladàsod van, ami bezavar. Igyàl Cickafark-teàt minden este egy nagy bögrével 6 hétig, és jelentkezz be a Nôgyògyàszhoz.
3/4 anonim válasza:
Én nem kísérleteznék, hanem indulnék az ügyeletes nőgyógyászhoz vagy az enyémhez, amikor ügyeletben van
4/4 anonim válasza:
Én már akkor mentem volna ha az első menzesz ilyen hosszú... Nem normális. Orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!