Hosszan tartó menstruáció, segítség?
Sziasztok! A menstruációm már 2 hónapja tart, a mai nappal együtt.
A menstruációm változó. Van, hogy erős, van hogy gyenge. Az elmúlt 3 napban kezdtem erősebben, vörösebb színben vérezni, és néha 1-1 hasfájdalom. Az elmúlt további napokban, pedig barnás színe volt, és néha alvadt darabkák is megjelentek, de egyáltalán nem fájt. A menstruációm már a kezdete óta rendszertelen. Többször volt 8-9 napig tartó, vagy 4-6 napig tartó menstruációm, ezen kívül kb. 3-4 alkalommal 14-17 napig tartó vérzésem.
Amit rólam érdemes tudni stresszes vagyok, szinte minden nap, sokszor idegeskedem, nem eszek elég vitamin tartalmú ételt ( zöldség, gyümölcs ), rendszertelen az étkezésem, volt hogy ebben az elmúlt fél évben is, többször kihagytam ebédet + vacsorát, mert étvágytalan voltam, naponta 2 pohár innivalót iszok kb., sokat ülök, amellett, hogy naponta 1-2 órákat sétálok, és cipelem naponta 1 órán át az általában 5-6 kg-os táskámat. Biológia tényezők erős a szőrzetem, hamar zsírosodik a hajam ( már másnap ), sokszor fáj a két csuklóm, az erem környéken(!).
2015. július 3. környéke első menstruáció
2016. március 19. 1 napig tartó
2016. júniustól-szeptember kihagyás
2016. december- 2017 március kihagyás
2017 március 2. mensi
2017 augusztus 15 - szeptember 1
2017 szeptember 11 - szeptember 22
2017 november 11 - idáig
Egyáltalán hogy bírod ki, hogy 2 hónapig tart?? Én attól a 4-5 naptól is rosszul vagyok, de felakasztanám magam ha 2 hosszú hónapig menstruálnék belegondolni is borzasztó!
Orvos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!