Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hosszan tartó menstruáció,...

Hosszan tartó menstruáció, segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A menstruációm már 2 hónapja tart, a mai nappal együtt.

A menstruációm változó. Van, hogy erős, van hogy gyenge. Az elmúlt 3 napban kezdtem erősebben, vörösebb színben vérezni, és néha 1-1 hasfájdalom. Az elmúlt további napokban, pedig barnás színe volt, és néha alvadt darabkák is megjelentek, de egyáltalán nem fájt. A menstruációm már a kezdete óta rendszertelen. Többször volt 8-9 napig tartó, vagy 4-6 napig tartó menstruációm, ezen kívül kb. 3-4 alkalommal 14-17 napig tartó vérzésem.

Amit rólam érdemes tudni stresszes vagyok, szinte minden nap, sokszor idegeskedem, nem eszek elég vitamin tartalmú ételt ( zöldség, gyümölcs ), rendszertelen az étkezésem, volt hogy ebben az elmúlt fél évben is, többször kihagytam ebédet + vacsorát, mert étvágytalan voltam, naponta 2 pohár innivalót iszok kb., sokat ülök, amellett, hogy naponta 1-2 órákat sétálok, és cipelem naponta 1 órán át az általában 5-6 kg-os táskámat. Biológia tényezők erős a szőrzetem, hamar zsírosodik a hajam ( már másnap ), sokszor fáj a két csuklóm, az erem környéken(!).

2015. július 3. környéke első menstruáció

2016. március 19. 1 napig tartó

2016. júniustól-szeptember kihagyás

2016. december- 2017 március kihagyás

2017 március 2. mensi

2017 augusztus 15 - szeptember 1

2017 szeptember 11 - szeptember 22

2017 november 11 - idáig

2018. jan. 3. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de milyen segítséget vársz tőlünk? Augusztusban 2 hétig menstruáltál, szeptemberben 12 napig, most pedig közel 2 hónapja megvan. Egyetlen tanácsot tudok adni: menj el orvoshoz HOLNAP.
2018. jan. 3. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősséggel menj orvoshoz, mert ez nem normális.
2018. jan. 3. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy, hogy ezt így leírtad nekünk. Ahogy írsz, arra következtetek, hogy még tini korban vagy, szólj szépen anyukádnak és holnap mindenképpen menjetek el az orvoshoz ez már nem normális.
2018. jan. 4. 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hogy bírod ki, hogy 2 hónapig tart?? Én attól a 4-5 naptól is rosszul vagyok, de felakasztanám magam ha 2 hosszú hónapig menstruálnék belegondolni is borzasztó!

Orvos!!!

2018. jan. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!