Tisztasági betétet cserélitek nőgyógyászati vizsgálatnál vagy nem?
Figyelt kérdés
Olyanokhoz szól a kérdés, akik mindennap használnak tisztasági betétet.
Amikor nőgyógyászhoz kell menni rutinvizsgálatra, vagy valami miatt és le kell venni, ott kell hagyni a bugyit az öltözőben, akkor ti cseréltek felöltözésnél tisztasági betétet, vagy ugyanazt veszitek vissza a vizsgálat után?
2023. jún. 26. 12:00
1/11 anonim válasza:
Én ugyanazt veszem vissza, mivel a vizsgálat előtt otthon megmosakszom és tisztát teszek be.
2/11 anonim válasza:
Ugyanazt. Furdes utan ugyis tisztat teszek be es ugy megyek a dokihoz.
4/11 anonim válasza:
Bár én nem használok minden nap, de ha használnék én is ugyanazt venném vissza, ha tiszta lenne. Ha nem tiszta csak akkor cserélném.
5/11 anonim válasza:
Visszaveszem ugyanazt. Hétköznapokon is ugyanaz van bent egész nap általában azt is visszaveszem minden pisilésnél pl.
7/11 anonim válasza:
Engem melyik nagyeszű pontozott le ha ugyanazt írtam mint mindenki más? 😠
8/11 anonim válasza:
Érdemes ugyanazt ha tiszta még.
9/11 anonim válasza:
Előtte fürdök. tiszta bugyi és betét, igy nem cserélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!