Vasárnap feküdtem le elsőnek valakivel, és a rá következő hétfőn kellett volna megjönnie. Most péntek van, de még mindig nincs meg. Aggódnom kéne?
Óvszert használtunk, más fogamzásgátlót nem. Egy kicsit félek, mert ha terhes lennék, akkor csak az abortusz marad, nem? Mert a 72 órás esetutáni ide már nem jó. Van valami megoldás? Mikor a legjobb a terhességi tesztet kitölteni?
17I
8.
Szóval ha valaki piszkál és kioktat valakit akkor ne szóljon rá senki? Jóvanazúgy, hagy csinálja. Csak magának tesz jót vele.
Az első szex után ilyen, valószínűleg nem vagy terhes de vegyél egy tesztet hogy megnyugtasd magad.
Ha mégis terhes vagy és nem akarod inkább válaszd az abortuszt minthogy a gyerek rossz körülmények között nőjön fel. Dolgoztam intézetben, azt senki nem érdemli meg.
"Szóval ha valaki piszkál és kioktat valakit"
A piszkálódó az pont a 7-es volt.
A 4-es tök jó választ adott a kérdésre és hasznosat a terhességi tesztre.
100%-os védekezés pedig az lenne, ha nem dgna az, aki nem akar gyereket.
Felelősségvállalás, felnőttség kellene a nemi élethez is.
Szerintem a kérdező legközelebb csak olyannal feküdjön össze, akitől nem gáz, ha teherbe esik és akkor nincs probléma.
Lehet kioktatásnak venni ezt is, pedig jó tanács akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!