Vasárnap feküdtem le elsőnek valakivel, és a rá következő hétfőn kellett volna megjönnie. Most péntek van, de még mindig nincs meg. Aggódnom kéne?
Óvszert használtunk, más fogamzásgátlót nem. Egy kicsit félek, mert ha terhes lennék, akkor csak az abortusz marad, nem? Mert a 72 órás esetutáni ide már nem jó. Van valami megoldás? Mikor a legjobb a terhességi tesztet kitölteni?
17I
Én ezért nem csinálom mert csak baj van vele.
Nézz körül, vannak olyan terhességitesztek amik pár nap után használhatóak
"Mikor a legjobb a terhességi tesztet kitölteni?"
Kitölteni?! 🤣
Első szex bekavarhat, késhet tőle a menstruáció. Ha rendesen védekeztetek, nincs mitől tartanod.
"ha terhes lennék, akkor csak az abortusz marad, nem?"
Nem! Meg is tarthatod a babát, nem muszáj megölnöd..
Ha már voltál elég felnőtt a szxhez, akkor a gyerekneveléshez is..
Egyébként még mindig az óvszer a legbiztonságosabb és legjobb védekezés és ha nem szakadt ki, akkor nem lehetsz terhes. Mástól is késhet a mensid.
De pl. a Rossmannban lehet kapni olcsó X-Epil terhességi gyorstesztet, ami megbízható és már a terhesség korai szakaszában, akár már 6 nappal az esedékes menstruáció elmaradása előtt alkalmazható (5 nappal az esedékes menstruáció előtt) és képes kimutatni a hCG jelenlétét.
Az első aktus után sokaknak késik a menzesz, nekem is késett.
Védekeztetek, és mivel menstruáció előtt voltál nem sokkal, ezért nem valószínű, hogy teherbeestél. Nyugodj meg, ne idegeskedj, meg fog az jönni.
4-es
Nincs 100%-os védekezés max ha nem csinálja. Szóval ez a "ha voltál olyan érett..."duma hülyeség. Valaki csak akkor szexeljen ha gyereket akar vállani és feltudná nevelni? A nagyon szegény,beteg emberek se szexeljenek? Nekik akkor nem jár mert nem tudnának felnevelni egy gyereket. A kioktatás az mindig megy a jóindulat már kevésbé.
8.
Felszólaltam valaki mellett. Ha nem látod a különbséget az elég nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!