A legelső menstruációkor még betétet érdemes használni? Mikor jöhet a tampon?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 16:59
1/7 anonim válasza:
Ha nem szeretsz szenvedni, és nem szereted ha sül a fejed mások előtt(cik9 helyzet) akkor felejtsd el a betétet, mini tampont a kezdetektől használhatsz, később pedig válhatsz normalra, superra, vagy akár supe plus-ra. Ha van még valami kérdésed elmondhatod!
3/7 anonim válasza:
Kedveskéim, tamponnal ugyanúgy el lehet ázni, főleg h még nincs valakinek rutinja, hogy mikor cseréljen!
Én amondó vagyok, hogy előbb szokja meg, hogy menstruál, tapasztalja ki, hogy mennyit, hogy melyik napokon a legerősebb, mikor gyengül stb. Amikor már beállt, akkor használjon tampont. És akkor sem rendszeresen, mert azért az sem veszélytelen üzem teljesen ugye....
4/7 anonim válasza:
Ülni a vérünkben se egészséges, ugye... Tisztaságival simán kibír egy tampon(erősségileg kiválasztott) 4 órát, annyi idő után meg ígyis-úgis cserélni kéne, a betétet is.
5/7 anonim válasza:
Előző! Erről kérdezd meg a nődokidat inkább. Melyik a fertőzésveszélyesebb.Meg fogsz lepődni.
6/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta, hogy mindegyiknek meg van az előnye és hátránya. Évek óta használok tampont(több mint 10 éve) és nem kaptam el még semmit, ismerőseim többsége is évek óta használ és nekik se volt bajuk ezzel. De mindenkinek szíve joga eldönteni melyik mellett dönt, ezen nem érdemes veszekedni.
7/7 anonim válasza:
A tampon vitathatatlan előnye a kényelem, hátránya a fokozottabb fertőzésveszély. Ha ezt valaki tudomásul veszi, akkor rendben van. Valamit valamiért...
A fertőzésveszély nem azt jelenti szerencsére, hogy mindenki beteg lesz. De ettől még fenn áll a veszélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!