Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nincsen mellem, mit tegyek?

Nincsen mellem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
16éves vagyok, 166cm és 48kg. Eddig még egyáltalán nem nőtt a mellem. A családban mindenkinek teljesen normális volt a mellmérete, kivéve engem. Az összes ismerősömnek akik velem egykorúak már régóta van. Ez azért zavar ennyire mert semmilyen ruhát nem tudok felvenni, és a fürdőruhámban sem érzem jól magam. Saját magamnak akarok tetszeni,nem másnak. Plasztika szóba sem jöhet.Segítsetek, mit tudok tenni, hogy nagyobb legyen?

2023. jún. 21. 11:52
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha megteheted, kérdezd meg a családtagjaidat, hogy mikor nőtt meg nekik. Ha korábban, akkor is lehetséges, h neked később fog. Viszont ahogy leírtad magad, szerintem nem kéne a kinézeted miatt aggódnod.
2023. júl. 2. 12:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb mintha löttyedtek formátlanok lógósak lennének.
2023. júl. 10. 09:58
 13/14 anonim válasza:

Szia.Én szerintem is a súlyoddal van egy kis probléma. Kellene egy kicsit hízzál, az talán vamamit segitene. Lehet egyébként tényleg picit később érős fajta vagy(nem tudom menstruációd mikor jött meg, meg az egyébb hormonális változásaid, de lehet a melled kicsit később kezd el nőni). Én ősszel leszek 15,163 cm és 50 kiló vagyok, nem vagyok lapos, de azért nekem se nagyok(legalábbis a korosztályomba mindnek nagyobb), szóval lehet neked is a súllyal van gond, mint nekem.

Kicsit próbálj hízni, lehet segít, hiszen hogyan nőjön a melled, ha nincs elég tápanyag a szervezetedbe. :)

2023. júl. 24. 22:12
 14/14 Cubina ***** válasza:

A mell legnagyobb része zsírszövetekből áll. Ha eleve nincs rajtad zsír (hogy is lenne 166 centivel és 48 kilóval), honnan lenne melled? A BMI-d 17.4, ami soványnak minősül. Legalább 3 kilót kéne híznod ahhoz, hogy a normál tartomány alsó szintjébe essél.

Látod magadon, hogy homokóra formád van, és a felső tested olyan, mint egy anorexiásé.

Mindenképpen híznod kell (különben sose lesz melled), de közben edzeni és úgy, hogy a plusz kilók ne tudjanak a fenékre, derékra és a lábakra menni.

Viszont ha sokat eszel és annak ellenére nem hízol, az is változni fog a korral és a hormonokkal, terhességgel, szóval azzal is vigyázni kell, mert a végén áteshetsz a ló túloldalára.

2023. nov. 3. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!