Nincsen mellem, mit tegyek?
Szia.Én szerintem is a súlyoddal van egy kis probléma. Kellene egy kicsit hízzál, az talán vamamit segitene. Lehet egyébként tényleg picit később érős fajta vagy(nem tudom menstruációd mikor jött meg, meg az egyébb hormonális változásaid, de lehet a melled kicsit később kezd el nőni). Én ősszel leszek 15,163 cm és 50 kiló vagyok, nem vagyok lapos, de azért nekem se nagyok(legalábbis a korosztályomba mindnek nagyobb), szóval lehet neked is a súllyal van gond, mint nekem.
Kicsit próbálj hízni, lehet segít, hiszen hogyan nőjön a melled, ha nincs elég tápanyag a szervezetedbe. :)
A mell legnagyobb része zsírszövetekből áll. Ha eleve nincs rajtad zsír (hogy is lenne 166 centivel és 48 kilóval), honnan lenne melled? A BMI-d 17.4, ami soványnak minősül. Legalább 3 kilót kéne híznod ahhoz, hogy a normál tartomány alsó szintjébe essél.
Látod magadon, hogy homokóra formád van, és a felső tested olyan, mint egy anorexiásé.
Mindenképpen híznod kell (különben sose lesz melled), de közben edzeni és úgy, hogy a plusz kilók ne tudjanak a fenékre, derékra és a lábakra menni.
Viszont ha sokat eszel és annak ellenére nem hízol, az is változni fog a korral és a hormonokkal, terhességgel, szóval azzal is vigyázni kell, mert a végén áteshetsz a ló túloldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!