Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász tud segíteni...

A nőgyógyász tud segíteni abban, hogy kevesebb legyen a vérzésem? Vagy el se menjek hozzá?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nekem negyed óránként muszáj cserélnem. Tampont nem tudok használni, mert hüvely gombám lesz tőle. (Mióta nem használom, azóta nincs, előtte meg minden hónapban volt). Eddig nem volt gáz, mert itthon voltam egész nap a kisfiammal, de most hogy visszamegyek dolgozni, nem fogok tudni 15 percenként eltűnni. Az első 2 nap ilyen, a 3. naptól enyhül csak egy picit. Tud ezzel az orvos valamit kezdeni?
2010. okt. 12. 13:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen így van. A legvastagabb tampon mellé szárnyas betétet használtam, és még így sem mertem sokszor elindulni. Most ez annyival rosszabb hogy maradt csak a betét:((
2010. okt. 12. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet azzal, hogy mindenre fogamzásgátlót írjanak fel! A menstruáció, mégha erős is, természetes jelenség. A fogamzásgátló kiiktatja a természetes ciklust, beleavatkozik a hormonháztartásba. Sokkal több következménye van, mint amit bárki gondolna! (trombózis, hormonzavar, metális zavarok kialakulása stb)

Az erős vérzés egy tünet, egy jelzése annak, hogy valami nincs rendben a szervezetedben. Mindenképpen kivizsgálandó az oka, ami szintén számtalan lehet. Na ezek után fog az orvos gyógymódot javasolni, ami egyáltalán nem biztos, hogy a fogamzásgátló lesz.

Egyébként ha 15 percenként cserélsz, akkor 1 nap alatt 96 db betétet kellene használnod... számold csak ki. Ez nagyon nem reális azért! Már régen komoly vérveszteséggel a kórházban lennél.

Szóval az okokat kell kideríteni!

2010. okt. 12. 20:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Csak egyetlen napra tapasztald meg milyen is ez. Életemben még sose szedtem ilyen gyógyszert, sőt, félévente ha beveszek 1 szem fájdalomcsillapítót. 2 éve szültem, azóta küzdök ezzel, nem 2 hónapja.Ingerült vagyok, mert be vagyok zárva, miközben a fiam mutogat az ajtó felé hogy menne a játszótérre. Neki is rossz, és nekem is. Ha meg nem hiszed el, hogy ilyen sűrűn kell cserélnem, az a magánügyed. Nekem épp elég problémát jelent ez.Kifogom vizsgáltatni magam, és ha más megoldás nincs ezt fogom szedni, mert normális életet akarok végre élni.
2010. okt. 13. 13:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem hitről van szó, hanem realitásról! Napi 96 betét elég sok! Számold ki kérlek, ne engem támadj le alaptalanul, mert nem bántó szándékkal írtam neked és szántam válaszolásra az időt. Ilyen erős vérzésnél alap, hogy szakorvoshoz fordulok!

Ha ilyen komoly gondot és nehézséged okoz a mindennapi életedben, akkor különösen. Azt nem értem, hogy egyáltalán hogyan merül fel benned, hogy el se menj az orvoshoz???

2010. okt. 13. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia :) írtam már ide :)de akkor elég rövidke volt:) igen ajánlatos elmenned dokihoz sajnos :( ez eg ynagyon zavaró tényező és tényleg nincs valami rendben a szervezeteddel pláne ha ez nem volt a szülés előtt tehát valminek kell lennie!én pl gyógyszer ellenes vagyok... de neked muszály lesz szedned! lehet ez majd kontrolálja a menszeszed és lehet nem is kell sokáig szedned csak egy darabig amíg beáll a vérzés aránya!szerintem mást nem nagyon csinálnak erős vérzésnél :) nézzél szét a neten hát ha ír valamit :)Remélem minden rendben lesz :) írd meg h mit mondott az orvos :) szurkolok neked!
2010. okt. 21. 12:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Szia! Aranyos vagy.:) Ma délután 5-re van időpontom, majd írok este. Szia!
2010. okt. 21. 14:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Szia! Most értem haza. Ultrahangon megnézett, azt mondta, hogy nem látja jól, de mintha lenne a méhemben egy polip. 24mm. Meg hogy kéne egy plasztika, mert a méhszájam megvan repedve. Ez a kettő magándokinál nem tudjátok mennyi lenne? Azt mondta, hogy ezek miatt lehet nem is tudnék kihordani még egy gyereket. De hogy rám bízza a műtétet, csináltassam meg ha jónak látom. De plasztika után lehet még gyerekem igaz? Tudnátok ezekről valamit mondani? Tök selejtesnek érzem magam:(((
2010. okt. 21. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!