A nőgyógyász tud segíteni abban, hogy kevesebb legyen a vérzésem? Vagy el se menjek hozzá?
Én nem értek egyet azzal, hogy mindenre fogamzásgátlót írjanak fel! A menstruáció, mégha erős is, természetes jelenség. A fogamzásgátló kiiktatja a természetes ciklust, beleavatkozik a hormonháztartásba. Sokkal több következménye van, mint amit bárki gondolna! (trombózis, hormonzavar, metális zavarok kialakulása stb)
Az erős vérzés egy tünet, egy jelzése annak, hogy valami nincs rendben a szervezetedben. Mindenképpen kivizsgálandó az oka, ami szintén számtalan lehet. Na ezek után fog az orvos gyógymódot javasolni, ami egyáltalán nem biztos, hogy a fogamzásgátló lesz.
Egyébként ha 15 percenként cserélsz, akkor 1 nap alatt 96 db betétet kellene használnod... számold csak ki. Ez nagyon nem reális azért! Már régen komoly vérveszteséggel a kórházban lennél.
Szóval az okokat kell kideríteni!
Nem hitről van szó, hanem realitásról! Napi 96 betét elég sok! Számold ki kérlek, ne engem támadj le alaptalanul, mert nem bántó szándékkal írtam neked és szántam válaszolásra az időt. Ilyen erős vérzésnél alap, hogy szakorvoshoz fordulok!
Ha ilyen komoly gondot és nehézséged okoz a mindennapi életedben, akkor különösen. Azt nem értem, hogy egyáltalán hogyan merül fel benned, hogy el se menj az orvoshoz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!