Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampont vagy betétet használna...

Tampont vagy betétet használnak többen szerintetek? Melyik a népszerűbb?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, tampont vagy betétet használnak többet a nők?

2023. jún. 15. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én főként betétet használok, ritkábban intim kelyhet és tampont.

27 N

2023. jún. 15. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szerintem kb lehetetlen megmondani XD nálunk a családban kb mindenki betétes inkább, kivéve a húgomat aki többet tamponozik. De a legtöbb nő használja mindkettőt. Én is csak tampont sokkal ritkábban
2023. jún. 15. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vettem észre, hogy az én korosztályom (16 vagyok) inkább betét párti. Többek között én is. Ugyanakkor vannak olyanok is, akik a tampont részesítik előnyben.
2023. jún. 16. 00:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pl tamponos vagyok. A betétet az első két napon, mert akkor görcsölök és kellemetlen a tampon, amúgy utálom mint a fene, főleg a melegben, mert hiába cserélem 3 óránként, "bepállik".

A tamponnal sokkal szabadabban mozgok és absz. nem kell átázástól tartani - a betétnél sajnos előfordul, hiába a szoros bugyi, ha kifolyik pl oldalt :(

2023. jún. 16. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tini koromban eleinte betétet használtam, és csak nagyon ritka esetben tampont. Aztán egyre inkább átszoktam a tamponra, és most már a betétet el se tudom viselni. Szerintem ez relatív, mindenkinek más kényelmes.
2023. jún. 16. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként és szülés előtt dőlt belőlem a darabos vér 7-8 napig, egy extra tampon is 20 percet bírt.. így tampont + betétet kellett egyszerre használnom. Rengeteget használtam el egy menzesz alatt.

Most 3 gyerek után lejebb csúszott mindenem, no meg egy jó adag hormon borulás után alig van menzeszem az szülés előtti időhöz képest, (az egyetlen jó dolog) jelenleg a tampon nem mindig kényelmes, de még mindig jobban szeretem mint a betétet.

2023. jún. 16. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
én pl csak betétet használok. lehet hogy kényelmetlenebb de legalább biztonságosabb számomra
2023. júl. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!