Jó ötlet a Tena Lady ebben az esetben?
Felnőtt pelenka offos mert az látszik nagyon és elvileg ez a Tena Lady a legjobb inkontinenciára.
Nos én vissza tudom tartani, de óránként ki kell mennem, vagy ha pl kávét iszom ami ritka de néha iszom mert különben nem tudnék koncentrálni a munkámra mert elaludnék, akkor kb 5-10 percenként pisilek. Sajnos a munkahelyemen nem nagyon tehetem meg, hogy ennyiszer megyek és ha hosszú busz vagy autó úton vagyok akkor sem.
Ezért gondoltam arra hogy ilyet használok és ha megint mehetek mosdóba akkor egyből ki is cserélem.
Mit gondoltok ez jó lehet?
Orvosnál is voltam már az ő nagyszerű ötlete az volt hogy csak egy nap ötször menjek ki... Hát azt hogy?
Kovetkezo a helyzet. Azok az idos emberek, akik nem inkontinensek, de korhazban pelenkat kapnak szemelyzet hianya miatt, azok onnantol fogva eletuk vegeig vizelet es szeklet inkontinensek lesznek.
Tehat ha szeretned, hogy osszehugyozd magad spontan, akkor remek otlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!