Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlik el a gombát?

Miért nem múlik el a gombát?

Figyelt kérdés
Másfél éve küzdök vele. Minden kenetem negatív a tüneteim mégis gombára utalnak. Folyás,égő érzés. Több féle gyógyszert, kúpot kaptam már és semmi nem használ. Aki volt már hasonló helyzetben kimerült,hogy ki okozta? Vagy mi volt az ami végleges megoldást nyújtott?

2023. jún. 13. 20:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Èn vagyok, akit itt megpróbáltak kioktatni. Én is már többszázezer forintnál járok. Egy hosszúhétvégei kirrucanás árát is elbuktam, amit félretettem. A mentális egészségem is megromlott, hiszen a korlátok, amihez tartom magam, szörnyen stresszesek. Hiába szavaznak le az emberek, hiába mondják, hogy túlreagálom...nem. Teljesen kivagyok, főleg, ahogyan nézem, hogy mindenki úgy él, ahogy akar, és semmi bajuk. Nem kaptam még normális választ, a doki, már 4-5 dobozossával írja a gyógyszereket, mert tudjuk, az egyik után jön a másik. Ha van is kiút...lehet nem a magyar orvostudományon keresztül.
2023. jún. 15. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!