Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Éjszakai izzadás mitől lehet?

Éjszakai izzadás mitől lehet?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja 90%-ban minden reggel izzadtan ébredek. A pólóm vizes, hátam, mellkasom.

33 éves nő vagyok.

A neten próbáltam keresgélni, egyből a legrosszabbakat dobja fel. Inkább személyes tapasztalatok érdekelnek, hátha valakinek volt már hasonló..

2023. jún. 13. 19:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Konkrétan nem. De más tünetek alapján pajzsmirigy gyanú leginkább. Viszont még csak most megyek majd februárban azt megnézetni.

Egyébként az izzadás már olyan durván nem is jelentkezik.

2024. jan. 30. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Kiderült mi okozta? Remélem jól vagy:)

dec. 22. 17:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Szia! Hát néztek egy normál labort utána, azon nem volt eltérés. Utána abba is maradt. Mostanában voltam beteg, utána pár éjjel megint tapasztaltam ezt, már a betegség után. De ugye majdnem eltelt egy év, így nem tudom mitől lehetett. Nálad is van hasonló probléma?
dec. 22. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Köszi a választ! Konkrétan ugyanezek: éjszakai izzadás, alvadt véres orrváladék. Néztek labort, azon kicsi eltérés, ami bakteriális fertőzésre utalt. Én saját fejemmel úgy raktam össze, hogy a porallergiám + fűtési szezon miatt a nyálkahártya intenzíven hajt, ezért a vér, azon viszont könnyen feljutnak a kórokozók, ezért a fertőzéses laborértékek. Elkezdtem orrspray-t és allergiagyógyszert használni . Az orrváladékban még mindig látok némi vért, de sokkal-sokkal kevesebbet, az éjszakai izzadás pedig sokkal kevésbé jön elő, de egyszer-egyszer még mindig. Kb. 20 napja tart ez az egész az első tünettől. 2 napja viszont belázasodtam, és nem értem, mitől, nincs erősebb orr, torok, vagy akármilyen gyulladásom, mint eddig, vírus sem igazán lehet, mert mások nem kapták el. És gyulladáscsökkentőtől lemegy, de érzem, hogy visszajön utána. És emiatt állatira félek, hogy valami komoly, például leukémia okozhatja....

Köszönöm szépen a gyors választ egyébként!

dec. 23. 02:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerk.: jah, ne haragudj, az alvadt véres orrváladékot másnál olvastam. Akkor csak az éjszakai izzadás a közös metszet
dec. 23. 02:19
 16/17 A kérdező kommentje:

Nekem is van néha véres orrváladékom. Plusz nekem a fülem is begyulladt, úgy hogy hónapok óta nem tudom kikezelni. Mondjuk én ezeket nem hoztam össze az éjszakai izzadással, de mostmár lehet mégis van összefüggés benne.

Sajnos én is bújtam a netet már, mitől lehet ez. De hidd el, leukémia gyanúnál a vérképből egyből küldtek volna további vizsgálatokra. Nálam nincs fogyás, inkább hízok. Nincsenek csomók, véraláfutások. Ezeket néha érdemes megnézni magadon, de szerintem valami más lehet a háttérben.

Azért ha nálad kiderül valami, írd már meg. Vagy ha én okosabb leszek én is jelentkezem. :)

dec. 23. 06:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Természetesen. Köszönöm a választ!
dec. 23. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!