Éjszakai betétet lehet hordani nappalra is?
Miért ne lehetne? Honnan jön ez a gondolat, hogy egyáltalán felmerüljön, hogy nem lehet? Gondolod, hogy ha fényt érzékel kint, akkor nem működik?
Azért írják rá, hogy éjszakai, mert nagyon nagy, ami segít meggátolni, hogy forgolódás közben rossz helyre vérezz. Attól még nappal is lehet használni, szerintem biztonságosabb érzés is, ha sokat kell mozognod napközben és ritkábban jutsz vécére.
Nem, szigorúan tilos éjszakai betétet nappalra, nappali betétet éjszaka használni. Csak a megengedett idősávokban (21.00-06.00/ 06.00-21.00)van lehetőség ezeket a termékeket használni. A szabályt megszegők pénzbírsággal illetve szabadságveszéssel büntethetőek.
Miért ne lehetne? Istenem, milyen életkeptelen lehet a kérdező? Ezért kérdést kell kiírni?
Én szinte csak éjszakait szoktam nappal használni főleg az első három napban, mikor nagyon megvan.
Sokkal nyugodtabban meg biztonságosabban érzem magam, mert az tuti nem mozdul el meg nem ázik át.
Always Night-ot szoktam azt a vastagot. Kék csomagos hosszú betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!